(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ETKİNLİKLE TANITILIYOR

EREĞLİ

Özel Alaplı Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü Müdürü Eda Ülkü, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ereylin Alışveriş Merkezinde (Ereylin AVM) çocuklara yönelik etkinlik düzenlediklerini bildirdi.

Ülkü, yazılı açıklamasında, Ereylin AVM’de ‘Okul Tanıtım Etkinliği’ adı altında açtıkları stantta, Özel Alaplı Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü’nde Anaokul, İlkokul, Ortaokulu ile Lise öğrencilerine ve velilerine yönelik eğitim çalışması yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Standa yoğun katılım oldu ve Ereğlili öğrenciler eğitim görebilecekleri Türkiye’nin en büyük kampüslerinden biri olan Özel Alaplı Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsümüzü tanıma fırsatı buldular. Kurulan stantta okul yetkilileri, öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgilendirdi. Okul tanıtım etkinlikleri ile öğrenciler farklı eğitim ve öğretim seçeneklerini tanıma fırsatı buldu.  Bahçeşehir Koleji, 21. yüzyıl dünyasında en çok ihtiyaç duyulacak olan iletişim ve analitik düşünme becerilerini geliştirme fırsatı sunacaktır. Çocuklar kendilerine verilen imkanları keyifle değerlendirirken velilerde okul hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladılar.”

Dün başlayan etkinlik, bugün de devam ediyor.




Bu sayfayı yazdır

31.08.2017 13:13:18

Bu haber 1590 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.041.103

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri