(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PARTİLİ OLMASI ŞART DEĞİL

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, ilçe dışındaki üniversitelerde okuyacak öğrencilere bu yıl da sahip çıkacaklarını bildirdi.
Ocakcı, geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde bir çok öğrenciye gittikleri şehirlerde sahip çıkıldığını, destekte bulunulduğunu belirtti.
Yeni bir yaşama açılan öğrencileri aynı zamanda bazı tehlikelerin de beklediğini ve bu durumun aileleri tedirgin ettiğini savunan Ocakcı, şunları kaydetti:
“Bu sebeple, CHP Ereğli İlçe Başkanlığımız, ilçemizden üniversite eğitimi için ilçe dışına çıkacak öğrencilerimize gidecekleri bölgelerde destek olacaktır. Çocuklarımızı birçok büyük şehirde bekleyen tehlikeli oluşumlara teslim etmemek, kandırılmalarını engellemek ve çocuklarımızın illegal örgütlerin ve cemaatlerin eline geçmesini engellemek amacıyla öğrencilerimize destek sağlanacaktır. Böylece ailesinden ayrılarak okumaya giden öğrencilerimizin Bedava yurt ve okul gibi vaatler ile bataklığa çekilmelerini engellemek ilk hedefimiz olacaktır.

‘PARTİLİ OLMA’ ŞARTI YOK
Çocuklarımızın mağdur olmamaları için, gittikleri şehirdeki CHP il ve ilçe başkanları ile görüşüp, karşılanmalarını, ihtiyaç ve sıkıntılarının çözümünü sağlayacağız. Okullarında ve yurtta kalacaklar ise bunun çevresel araştırmasını yaptıracağız. Üniversite eğitim dönemi içerisinde Öğrenci ve aileleri ile iletişime geçilerek durumları hakkında devamlı bilgi alınacaktır. Bu kapsamda, üniversite öğrencisinin yada velisinin parti üyeliği şartı aramamaktadır. Sağladığımız hizmet ve desteğimiz ilçe merkezi ve köylerimizden üniversiteye gidecek tüm öğrencilerimize açıktır.
CHP Ereğli İlçe Başkanlığımız geçtiğimiz sene birçok çocuğumuz için yardım ve destek sağlamış olup, bu eğitim dönemi içerisinde de çocuklarımızın mağdur olmalarını engellemek ve kötü niyetli oluşumlara teslim olmamaları için desteğimiz ve hizmetimiz devam edecektir.”




Bu sayfayı yazdır

29.08.2017 13:34:46

Bu haber 1529 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 33 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.055

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri