(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

açıldı...

EREĞLİ/Gülüç

Zongğuldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Üstün Nesil Koleji açılışı gerçekleştirildi.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunun açılışta, okulun 5 ve 6 sınıfında okuyacak öğrencilerden bir grubu müzik dinletisi sundu. Bir öğretmen de Üstün Nesil Koleji için yazdığı şiirini seslendirdi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldedeki eski Telekom binasında tadilat ve bakım çalışmaları tamamlanan Üstün Nesil Koleji açılışında yaptığı konuşmada, okulun beldede açılmasından son derece onurlu, mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Demirtaş, bu sayede beldede hareket, neşe ve cıvıltı oluşturulduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Bu uğurda, üstün cesaretlerinden dolayı başta, okul yönetimine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir okul yaptılar. Değerli velilerimiz, bu ülkeye yetiştirdiğiniz evlatlarımızın yarın ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkacaklar ve ülkemize yön vereceklerdir. Çocuklarımızı her türlü fedakarlığı göstererek ahlaklı  ve sağlıklı yetiştirdiğiniz için önce anne ve babalara, bilgilerini çocuklarımızdan esirgemeyen değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okulumuzu, Ereğli ve Gülücümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Okul Kurucularından Niüfer Okuşluğ da, Üstün Nesil’i tercih eden herkese teşekkür etti. Okuşluğ, üstün ve Milli bir nesil anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Hepinizin huzurunda, vatanına ve milletine bağlı, tam donanımlı, kendine güvenen, üstün hedeflere sahip, dünyaya entegre, kabiliyeti hızlı ve kolay olan, mutlu ve umut dolu başarıya dönüştürebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı nesiller yetiştireceğimize söz veriyorum. Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci, mutlu okul anlayışını ana hedeflerine oturtan okulumuz her türlü teknolojik ve alternatif çalışmalarını kişiye özgü öğretim metoduyla farklılaştırmış olup, öğrencilerin ihtiyaçlarını anlık takip edebilecek üst düzey bir rehberlik servisine sahiptir. Dört ayrı yabancı dil eğitimiyle, öğrencilerimizin dünyayı yakından takip edebilmelerini sağlamak için kendimize özgü bir yabancı dil eğitim sistemini detaylı ve etkili bir şekilde geliştirmiş bulunmaktayız. Robotik ve kodlama sınıflarımızla erken yaştan itibaren öğrencilerimizin bilişim dünyasını güçlü birer neferler haline gelmelerini sağlayacağız.

Bir ülkenin eğitim sisteminin toplumun her alanında etki ettiğinin bilincinden olan uzman bir kadroya sahibiz. Bugüne kadar emeklerinden ve bizi desteklediklerinden dolayı kadromuza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan siz değerli konuklarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun protokol konuşmaları ardından okunan dua sonrası açılış kurdelesi kesilen okul, protokole ve davetlilere gezdirilerek tanıtıldı.

Açılışa, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, bazı daire müdürleri, öğrenci velileri ile davetliler katıldı.

AÇILIŞ SIRASINDA MİLLETVEKİLLERİ ÇATUROĞLU İLE TURPCU’NUN SÖZLÜ ATIŞMALARI AZ SONRA…





Bu sayfayı yazdır

23.08.2017 20:36:38

Bu haber 4604 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.169

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri