(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KORKU DOLU ANLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bina yıkımı sırasında girişine hasar verilen yan binada mahsur kalan insanlar korkulu anlar yaşadı.

İlçemin Müftü Mahallesi Meydanbaşı yokuşunda bir alışveriş mağazasının satın aldığı belirtilen 5 katlı binada GP Yıkım isimli şirket tarafından yıkım çalışması başlatıldı.

İş makinesi vasıtasıyla sürdürülen çalışmalar sırasında, makinenin kepçesi, 42 binanolu Şekerci Temel Kuru Apartmanının giriş merdivenlerinin olduğu duvarı yıktı.

Bina girişine doğru yaşanan yıkım nedeniyle giriş ve çıkış yapılamayan binanın üst katlarındaki mesken ve iş yerlerindeki vatandaşlar mahsur kaldı.

Yıkım çalışmasının durdurulmasının yanı sıra olay yerine Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri, polis, jandarma ve ambulans sevk edildi.

Binada bulunanlar, itfaiyenin asansör merdiveni vasıtasıyla kurtarıldı. Bu sırada, Meydanbaşı yokuşunda trafik akışı tamamen kapatılırken, emniyet şeridi çekildi.

YANLIŞ YIKIM İDDİASI
Bu arada, hasar gören 42 nolu bina sahiplerinden Uğur Kuru (57), Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen yıkım şeklinin yanlış olduğunu belirterek, “yıkım şekli doğru değil. Yıkım hatasından da bizin binamıza zarar verdi. Binada mahsur kalanlar oldu, itfaiye ile aşağıya indirildiler. Şu ana kadar yaralı yok ancak yıkımın olduğu kısımda insan olup olmadığını bilmiyoruz” dedi.

Polis ve zabıta ekiplerinin yaptıkları kontrolde, hasar gören binada her hangi yaralının yada yıkık altında kalanın olmadığı belirlenmesinin ardından iş makinesi ile çalışma devam etti.

Ambulansın hazır tutulduğu alanda süren yıkım çalışması sırasında ise çevrede toz dumanı bulutu oluştu. Bu nedenle çevre esnaf ve sakinleri tepki gösterdi.

Diğer yandan polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.




Bu sayfayı yazdır

13.08.2017 23:16:56

Bu haber 2620 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.999.258

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
688 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
301 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1422 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri