(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EĞER OLURSA..!

ZONGULDAK

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çalışmaları ve talepleri içeren dosya sundu.

Edinilen bilgiye göre, bugün, toplu açılış ve bazı ziyaretler amacıyla helikopterle Zonguldak’a gelen Eroğlu Tır Parkı’nda Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, belediye başkanları partililer tarafından karşılandı.

Buradan Valilik binasına geçen Bakan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Eroğlu, toplu açılış törenine katıldı.

UYSAL DOSYA SUNDU
Bu arada, Bakan Eroğlu’nu karşılayanlar arasında yer alan Ereğli Belediye Başkanı Uysal, bir de dosya sundu.

Edinilen bilgilere göre Uysal, öncelikle Devlet Su İşleri’nin (DSİ) ilçe genelindeki derelerde yaptığı çalışmaları içeren fotoğraflanmış bilgilerin yer aldığı dosyayı sunarken, bir de teşekkür yazısı ekledi.

Başkan Uysal, aynı dosyada, Gülüç Irmağı’nın rehabilitasyon çalışmalarının yapılması, bu doğrultudaki taleplerini içeren yazı ve dökümanları da Bakan Eroğlu’na teslim etti.




Bu sayfayı yazdır

12.08.2017 14:04:49

Bu haber 1431 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
13.08.2017 12:58:22
ÜNAL diyor ki;

BEN BU ADAMA BU KADAR NİYE YÜKLENİYORLAR ANLAM VEREMİYORUM.YA KARDEŞİM BU ADAM FABRİKA İŞÇİLERİNİMİ YÜRÜTMÜŞ BELEDİYE ÖNÜNE,FABRİKANIN İÇİNDE MÜHÜRLEMELERMİ YAPMIŞ,KENDİNE TERS DİYE MECLİS ÜYELERİNİN ÇOLUK ÇOCUKLARINIMI İŞTEN ATMIŞ,ENGELLİ İŞÇİLERİMİ ATMIŞ,VİLLAMI DİKMİŞ,KENDİ BÜSTÜNÜMÜ YAPTIRMIŞ,ONA BUNA BURNUNU KOPARIRIMMI DEMİŞ,BEN KABADAYIYIMMI DEMİŞ NE YAPMIŞ SÖYLEYİNDE BİLELİM ? ASFALT DİYOSUNUZ ADAM ASFALT YAPIYO YOK HER TARAF DELİK DEŞİK YOK TOZDAN TOPRAKTAN GEÇİLMİYO.SİZ BENCE NE İSTEDİĞİNİZİ BİLMİYOSUNUZ.ADAM ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIYO YOK GENE TOZ TOPRAK BİLMEM NE.BİRİ ÇIKAR BU CADDEYİ TERKEDİN DER.BU NE DEMOKRASİ BÖYLE BE MAŞALLAH.ESKİDEN GIKI ÇIKAMAYANLAR MAŞALLAH MÜEZZİN KESİLDİ İLÇEDE
12.08.2017 22:12:12
engin diyor ki;

ilçenin dört bir yanında hummalı çalışmalar var.adamlar çıkmış belediye çalışmıyor.siz çalışmayan belediye görmemişiniz..ekibi yokki adam ne yapsın tanıtımı yok.reklamı yok..




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.106.382

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri