(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

"YÜKÜMÜZ DAHA AĞIR"

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, gerçekleştirdikleri mahalle toplantılarının, hizmetlerin hızlanmasına katkı sağladığına inandığını söyledi.

Kaymakam Madenoğlu, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’a, Hakimiyet’te, “Hizmet Aşkı Ne Güzel Şey” başlığı ile yayınladığı köşe yazısında, çalışmalara yer verdiği için teşekkür etti.

Yazının, insanları onure edici olduğunu savunan Madenoğlu, şunları kaydetti:

“Güzel bir makale; insanları onure edici, hem Valimizi hem bizleri onure edici ifadeler kullanmışsınız. Zaten sizden de beklenen bu. Tabi orada bizim merkezdeki toplantılarımızdan söz etmişsiniz. Biliyorsunuz ki, biz genel yöneticiyiz, mülki amir olarak ilçenin merkez ve köylerinden sorumlu insanlarız. Hal böyle olunca bizim merkezde toplantı yapmamız da gayet doğaldır, diğer ilçelerde de yaparız.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ KOLAYLAŞIR
Burada belediye ile ilgili sorunlar sadece bizim toplantının bir kısmını teşkil eder kalan; eğitimi sağlığı, sporu, gençliği, sosyal yardımlaşma, sosyal hizmetler vs… Ayrıca vatandaşlarımızın sorularına muhatap olacak hizmetlerdir. O yüzden biz, Belediye hizmetlerinin bu toplantılardan etkileneceğini düşünmemekle beraber, tam tersine belediye yardımcısı arkadaşımızın orada olması dolayısıyla, hem belediye başkanımızın toplantılarında aldığı soru ve sorunları, hem de bizim toplantılarımızda başkan yardımcımızın aldığı soru ve sorunları belediyeye götürüp, orada daha kapsamlı, daha geniş bir çalışmayla bu sorunları çözeceklerine olan inancımızı dile getiriyoruz.

BELEDİYEYE ALTERNATİF DEĞİL
Belediyenin işi, bizim işimizin 10’da, 20’de biri. Çünkü biz çok kapsamlı, genel idareciyiz. Hatta bizim kanunumuzda, ‘Kaymakam İlçenin gidişatından sorumludur’ diye bir madde de vardır. O itibarla (mahallelerdeki) toplantılarımız, Belediye toplantılarına bir alternatif değil, tam tersine bir birlerini bütünleyici ve kapsayıcı bir toplantıdır. Bunu, böyle değerlendirirseniz sevinirim. Zira bu sayede oluşan kafa karışıklığı da düzelecektir. Kaldı ki bize, ‘burada da bir toplantı yapalım’ diye bir öneri geldiğinde Belediye’de de toplantı yaparız. Çeşitli konularda yapıyoruz da zaten. Belediye Başkanımızla yan yana da geliyoruz.

BAŞKASININ GÖREVİNE ENGEL DEĞİL
Burada, birilerinin görev yapması, başkasının görev yapmasına engel teşkil etmez. Mesela, belediye başkanının yapması, Kaymakamın çalışmasına engel değildir. Yada bir siyasinin çalışması, başkasının çalışmasına engel değildir. Çünkü herkesin kendi görev alanı vardır. Hatta aynı konuda mükerrerlik olunca belki daha da güzel şeyler ortaya çıkabilir. Biz, zaten, zaman zaman arkadaşlarla (protokol) yan yana gelip ilçenin sorunlarını konuşuyoruz."

İLGİLİ KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/yazarlar.asp?id=1897




Bu sayfayı yazdır

8.08.2017 12:35:06

Bu haber 1097 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.334

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
223 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri