(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KADAR DA BEKLENMİYORDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yazıcıoğlu ile Büşra (Tezcan) Yazıcıoğlu’nun düğün etkinliği “muhteşem” denilebilecek bir organizasyonla gerçekleştirildi.
Şerife-Recep Tezcan’ın kızı Büşra ile Nezaket–İrfan Yazıcıoğlu’nun oğlu Ömer Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de, Tim’s Ajans Organizasyon’un hazırladığı ışıklı zemin üzerinden yürüyerek salona girdiler.
Nikah için sahnede hazırlanan kürsüde yerini alan çiftin şahitleri ise oldukça kalabalıktı.
Aralarında yeni-eski milletvekilleri, belediye başkanları din görevlileri ile aile büyüklerinin yer aldığı nikahı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı.
Çiftlerin ‘evet’leri ardından,şahitlerin de onaylaması sonrası geleneksel esprisini yapan Belediye Başkanı Demirtaş, gelin Büşra’ya bir kez daha soyadını sordu. Soru üzerine derin bir nefes alan gelin ise “Büşra Yazıcıoğlu” diyerek, boşluğa düşmedi.

EVLİLİK CÜZDANI JESTİ
Başkan Demirtaş’ın, çiftin nikahlarını imza altına almasının ardından evlilik cüzdanını vermesi üzerine CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’a teslim ettiği evlenme cüzdanını alan Demirtaş, güzel bir de jest yaptı.
Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen, ailelerini de kutlayan Demirtaş, anı zamanda nikah şahitleri arasında bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili ile Meclis’te birlikte çalıştıklarını, yaşça da kendisinden büyük olduğu için görevin ona düştüğünü belirterek, evlilik cüdanını Çaturoğlu’na teslim etti.
Bu jest karşısında Çaturoğlu’da Demirtaş’a teşekkür etti, çifte mutluluklar diledi. Caturoğlu, Damat Ömer’in, Gelin Büşra’yı öpmesini istemesinin ardından evlilik cüzdanını da sahibine; Büşra Yazıcıoğlu’na teslim etti.
Büşra ile Ömer, özel hazırlanan sahneden indikleri ışıklı ve çiçekli platform üzerinde ilk danslarını ederken, çevrede konfetiler patlatıldı., havai fişekler yakıldı. Daha sonra gerçekleştirilen ‘takı merasimi’nde ise adeta izdiham yaşandı.

GECENİN SÜRPRİZİ!
Çiftin en mutlu gecelerindeki sürpriz ise Büşra ile Ömer’in kardeşlerinden geldi.
Önceden bir birlerini tanımayan Burak Teczan ile Talha Yazıcıoğlu, Tim’s ajans yetkilileri ile önceden yaptıkları görüşme doğrultusunda birlikte çıktıkları sahnede ‘Harmandalı’ eşliğinde Zeybek oynadılar. Bu sürpriz Büşra ile Ömer tarafından beğeni ile karşılanırken, davetlilerden de uzun süre alkış aldı.

KİMLER YOKTU Kİ!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı bakanların telgraf kutlaması ile katıldıkları gecede, aralarında, eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, bazı eski belediye başkanları, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Manavgat İlçe Müftüsü Saffet Sevim, Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Danıştay Üyesi Zekai Yiğit, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, bazı daire müdürleri, çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluş başkanları ile temsilcileri, okul yöneticileri, sanayici ve işadamları, Alaplı ve Ereğli eşrafından kalabalık davetli katıldı. Gecede gözlerin aradığı tek isim ise Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal oldu. 

Davetli sayısına sınır getirilmeyen düğün etkinliğinde, Erdemir Salonu’nun yanı sıra otelin restoranına kuruldu. Yaklaşık 1400 kişinin katıldığı yemekli düğünde, davetliler gece boyunca eğlendi. Yazıcıoğlu ve Tezcan aileleri ise davetlilerle yakından ilgilendi.




Bu sayfayı yazdır

7.08.2017 00:18:57

Bu haber 5233 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.262

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri