(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YARALARINI SARDILAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, minik kreş çocukları, veterinere götürülerek hasta hayvan tedavisi hakkında bilgilendirildi.

İlçedeki Minika Ana Okulu Kurucusu Ceren Varişli, bünyelerindeki çocuklara yönelik hazırladıkları günlük programları uyguladıklarını söyledi.

Bunlar arasında, başta oyun, eğitim, gezi gibi etkinlikler yer aldığını anlatan Varişli, “zaman zaman da hayvan, doğa ve yaşam üzerine düzenlediğimiz programlar oluyor. Aynı zamanda çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamaya önem gösteriyoruz. Hayvanların da bakıma ihtiyaçları olduğunu anlatıyoruz. Bu kapsamda, Veteriner Hüseyin Demircan’ın iş yerine götürdüğümüz çocuklarımızı, buradaki hasta ve yaralı hayvanların nasıl iyileştirildiklerini gösterdik. Sayın Demircan da, özellikle kedi, köpek gibi evcil hayvanlarla ilgili detaylı bilgiler verdi, çocukların yapmaması gereken olumsuzlukları anlattı. Miniklerimiz arasında, merak ettikleri konularda ilginç ancak son derece güzel soru yöneltenleri oldu.

Minika Eğitim Koordinatörü Ceyda Külcü de, bu tür etkinliklerin çocuklar üzerinde olumlu sonuçlar verdiğini dile getirerek, katkılarından dolayı Veteriner Demircan’a teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

27.07.2017 15:42:33

Bu haber 2473 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.085.026

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
188 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri