(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

155 BİN DAİREYE...

AKÇAKOCA

Aksa  Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım AŞ. Tarafından, basın mensuplarına kahvaltı ikramında bulunuldu.

Şirketin Ereğli Şube Müdürü Ender Onur, Düzce’nin Akçakoca İlçesindeki Akçakoca Hotel’de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Ereğli ve Düzce’deki basın mensupları ile bir araya gelmeyi, istediklerini belirterek, “basından sansürün kaldırılış yıldönümünü ve basın bayramınızı kutluyorum” dedi.

Aksa hakkında bilgiler de veren Onur, şirketin ülke genelinde 27 il, 135 ilçe ve beldede doğalgaz hizmeti verdiğini anlatarak, şunları söyledi:

“Aksa Doğalgaz’ın sahip olduğu 21 lisans bölgesinden biri olan Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş. olarak da, Düzce merkez ve ilçeleri ile Karadeniz Ereğli, Alaplı ilçesi ve Gülüç beldesinde yaşayan vatandaşlarımıza yüksek kalitede, güvenli ve ekonomik doğalgaz hizmeti sağlıyoruz. Lisans bölgemize son olarak Boğaziçi ve Yığılca ilçelerimizin de katıldığını mutlulukla belirtmek istiyoruz”

BÖLGEYE YAPILAN YATIRIMLAR

Onur, Düzce ve Ereğli’deki ilk yatırımlarını 2005’de yaptıklarını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar 168 kilometresi çelik olmak üzere 2 bin kilometreden fazla şebeke yatırımı gerçekleştirdik. 40 binden fazla binaya servis kutusu montajı yaparak yaklaşık 155 bin daireye doğalgaz arzı sağladık. Bunlardan 115 bin 436’sı doğalgaz kullanıyor. Bu meşakkatli süreçte yerel basının desteğini her zaman yanımızda hissettik.

Biliyoruz ki siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız da yaşadığımız bölgenin doğru ve gerçek haberlere ulaşması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Şehrimizi kalkındırmak adına daha uzun yıllar omuz omuza çalışabilmek en büyük arzumuz.”

Aksa Düzce İl Müdür Vekili Yusuf Demirtaş’ında katıldığı kahvaltının ardından basın mensuplarının soruları yanıtlandı, içilen çaylarla birlikte sohbet edildi.




Bu sayfayı yazdır

25.07.2017 14:26:39

Bu haber 1824 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.549

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri