(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTEN ATILDILAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi’nde çalışan 2 geçici işçinin görevine son verildiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyede “Toplum Yararına Projesi (TYP)” kapsamında, İŞ-KUR tarafından görevlendirilen işçilerden kadın işçiler Y.A. ile sosyal medyaya yansıyan görüntüleri çeken A.Ç’nin iş akitleri fesih edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ereğli Belediyesi Şehir Mezarlığında çekilen ve sosyal medya ile bazı basın yayın organlarında yer bulan görüntülere ilişkin, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla soruşturma başlatılmış olup; görüntüde yer alan Y.A. isimli kadın işçinin ve görüntüyü çeken A.Ç. isimli kadın işçinin TYP kapsamında İŞ-KUR tarafından, Ereğli Belediyesinde görevlendirilen 6 aylık geçici işçiler olduğu tespit edilmiştir.

Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğünde görevlendirilen TYP personellerine işe başlamadan önce verilen eğitimde, mezarlıklardaki çalışma koşulları ve uyulması gereken kurallar  tebliğ edilmesine rağmen, görüntülere yansıdığı şekilde Ereğli Belediyesinin kurumsal kimliğine uymayan, hizmetleriyle bağdaşmayan görüntüler üzerine her iki TYP personelinin 25 Temmuz 2017 tarihinden itibaren belediyedeki iş akitlerine son verilmiştir.”




Bu sayfayı yazdır

24.07.2017 17:27:18

Bu haber 2161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
25.07.2017 00:46:01
Yuri Gagarin diyor ki;

sayın başkan artık personel politikasına bir yön vermenin zamanı geldi..bu belediyede metal yorgunluğu var..reisimizin dediği gibi yenilenme şart..bu görüntüler için demiyorum..o ayrı mesele..bu iki kadın zaten hakettiklerini bulmuşlar..emeklilikleri gelenleri emekli edip yerine binlerce genç kardeşimiz var onlardan alabildiğin kadarını alabilirsin..hem yenilenme olur hem kendi kadronuu kurmuş olursun..metal yorgunluğu son bulmalı..25-30 sene bir insan çalışırsa o kurumda gençler nasıl iş bulacak ?
24.07.2017 23:01:55
sancak diyor ki;

bravo ereğli düşman işgalinden kurtarıldı.tamam bu bayanlar hatalı olabilir..ama ulusal basına çıkacak kadarda değil..atıldılar..artık bugünü her sene kutlarız.birinin oğlu adam vurur bu kadar olay olmaz,festivalde gider bilmem kaç kişiiyi vurar olay olmaz ama bunlar büyük olay olur..burası ereğli
24.07.2017 21:45:44
YUSUF diyor ki;

bu görüntüler üzerinden Ak Parti ve hüseyin beye saldıran gruplara bir video izlemelerini öneriyorum..bunlar gelir geçer..zonguldakta yayın yapan bir televizyonun you tuba'da yayınladığı Ereğli halkı kent meydanı projesi hakkında ne düşünüyor ? videosunu izleyin..esnaf,halk ne diyor biliyormusunuz DEVLET HASTANESİ ÖMERLİYE GİTTİKTEN SONRA BİTTİK DİYORLAR..bu hastane yerini devlete trilyonlarca paraya satan eski belediye başkanı değilmi ? bunun üzerinde duran niye yok..soruyorum ? bu iki bayan hatalarının bedelini işten atılarak ödediler..bu 12saniyelik video üzerinde belli çevreler başlamış posbıyık nerdesin ? sırf posbıyık gelecek diye Ak partiye oraya buraya saldıranlar hüsranları uğrayacağınız son 2 seneniz kaldı..




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.353

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri