(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAYRAMA DAVET ETTİ AMA!..

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Bal Hasatı Bayramı” etkinliği düzenleneceği bildirildi.

Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Ereğli-Zonguldak yolu üzerindeki Ömerli Mahallesi Bozoklar Mevkisinde bulunan ZAYBİR Eğitim, Bal Dolum ve Petek Üretim Tesislerindeki çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğü belirtti.

ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Ereğli Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi’nden sağlanan desteklerle çalışmalara devam ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

““Bal hasatı başladığı bu günlerde, ‘Bal Hasatı Bayramı’ yapmayı düşünüyoruz. Halen Belediyemizin desteği ile süren taş duvar ve çevre düzenleme çalışmalarımızı birkaç gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Gülüç ve Alaplı Belediyelerinin ortaklaşa veya tek başına desteği ile de tesis alanımızın kilit taşı yapılmasını istiyoruz. Zonguldak’ın bütününe hizmet veren ZAYBİR, Türkiye’de 80 İlde kurulu bulunan arıcı birliklerinin içerisinde ilk ve tek entegre tesise sahip birliktir.

Ancak, bu güne kadar, bölge Milletvekillerimizi aramızda göremedik. Bu vesileyle, düzenleyeceğimiz ‘Bal Hasatı Bayramı’na kendilerini davet edeceğiz. Arıcılarımız da vekillerimizi aramızda görmek ve üzerlerine düşen görevi yapmalarını istiyor.”




Bu sayfayı yazdır

24.07.2017 15:00:49

Bu haber 2009 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.350

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
223 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri