(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK KOPMAYACAK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Görme Engelli Yolları’nda düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Alınan bilgiye göre, geçmiş ilçe merkezindeki yaya yollarının bazılarında geçmiş yıllarda plastik malzemeden yapılı görme engelli yolu olarak yapıştırılan sarı levhalar, zaman içinde aşınarak yerlerinden koptu yada kalktı.

Zaman zaman basından da yer bulan olumsuzluk üzerine Ereğli Belediyesi ekiplerince, önce yeniden yapıştırma yada vidalama yöntemi uygulanan düzenlemede istenilene ulaşılamadığı görüldü.

Bunun üzerine, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla başlatılan yeni çalışmada ise taştan yapılı görme engelli yolu oluşturulmaya başlandı. Çalışmada, mevcut kaldırım belirli ölçülerde kesilerek, yerine taştan engelli yürüme yolu oluşturuluyor.




Bu sayfayı yazdır

24.07.2017 14:25:05

Bu haber 1091 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.07.2017 21:48:49
REALİST diyor ki;

HÜSEYİN BAŞKAN BU KADAR ALTYAPI,YOL,ÇALIŞMA YAPACAĞINA ÜÇYILDA ÜÇ TANE FESTİVAL YAPSAYDIN SENDEN İYİSİ YOKTU.YÜZ METRE YOL YAPMA AMA FESTİVAL YAP DUAYEN BAŞKAN OLURDUN..BU İLÇEYE YÜZBİNLERCE KİLOMETRE ASFALT DÖK GENE YARANAMAZSIN.FESTİVAL FESTİVAL FESTİVAL MİLLETİN DERDİ FESTİVAL ÇÜNKÜ BU İLÇENİN HALKININ BÜYÜK KISMININ TUZU KURU..HERKESİN ALTINDA ARABALAR YATLAR KATLAR..BİNLERCE İNSANIN YAZLIĞI VAR..BU İLÇEDE ASFALT,SU BORUSU,YOK KÖSEAĞZI YOLU,YOK BALI KÖPRÜSÜ YOK ÇOCUK OYUN PARKLARI,YOK MEMBA KALİTESİNDE SU YAP GENE YARANAMAZSIN.SEN GETİR ÜÇ BEŞ TARKAN ORHAN BABA SİBEL CAN OYLARI KAPARSIN.MAALESEF DURUM BU..




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.596

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri