(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İTFAİYE YETİŞTİ AMA..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı A. Sofular Köyünde yanan bir ev oturulmaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, dün, öğle saatlerinde, köyün merkez mahallesinde Mehmet Ercan’a ait evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Ev sahibi Ercan’ın, emekli maaşını almak amacıyla Ereğli İlçesinde olduğu sırada çıkan yangını, evin bahçesinde çalışan eşi Şerife Ercan fark ederek yardım çağrısında bulundu.

Kimsenin bulunmadığı evin çevresindeki ağırda bulunan inek ve kümes hayvanları kurtarılırken, yangın daha da büyüdü.

Haber verilmesi üzerine gelen Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalede bulunarak söndürdüğü yangın sonrası evin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yapılan ilk incelemede ise yangının, elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu sırada köy sakinleri, Ereğli Belediyesi itfaiyesinin zamanında geldiğini belirtirlerken, “ancak, daha önce haber verilen Ormanlı Belediyesi itfaiyesi ise gelmedi. Mesafe olarak köyümüze daha yakın olan Ormanlı’dan itfaiye gelseydi hasar bu kadar olmayabilirdi. Ereğli Belediyesi ekipleri ise yangının tamamen sönmeden olay yerinden ayrılmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.




Bu sayfayı yazdır

22.07.2017 09:53:14

Bu haber 3148 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
22.07.2017 12:17:46
ekrem diyor ki;

ereğli belediyesi önüne gelen eleştirsede bölgenin en iyi belediyesidir gerek itfaye teşkilatı,gerek park bahçe ve mezarlık ekipleri gerekse fen işlerindeki zengin araç kadrosuyla bölgenin en iyisidir..bu ekip 31 mahalle gerektiğinde köylerdede hizmet vermektedir.son seçimden sonra hüseyin uysalın gelmesiyle kiralık araç işini bırakmış tamamını özkaynaklarından olmak üzere kendi araçlarını kendisi almıştır.bölgenin en iyi hizmet veren belediyesidir.karadenizde bu kadar donanımlı bir belediye yoktur..hunharcabelediyeyi eleştirenleri zonguldağa bekliyoruz.biz zonguldakta bu hizmetlerin onda birini alamıyoruz maalesef..




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.969

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri