(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜLÜÇ SALLANDI!

Gülüç/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesindeki 3. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında açık hava konseri düzenlendi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın ev sahipliğinde, Düğün Salonu önündeki alanda gerçekleştirilen konserde ilk sahneyi yerel sanatçı Neray aldı.
Sanatçının yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede seslendirdiği eserler arasında hareketli olanlarla ilginç görüntülere de sahne oldu. Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki Selim Öteyüzoğlu, yanaştığı sahne önünde oyun oynayarak çeşitli figürler yaptı, göbek attı.

GECENİN KONSERİ DİZDAR
Neray’ın ardından sahne alan Resul Dindar ise kalabalık izleyiciye zevkli anlar yaşattı. Zaman zaman türkülerine sevenlerinin de eşlik ettiği Dizdar da onlara sevgi gösterisinde bulundu.
Bu arada, etkinliğe davetli katılan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, sahnede yaptığı konuşmada, ülke genelinde kötü günler yaşandığını savunurken, “bu nedenle, böyle konserler halk üzerinde olumlu yansımaktadır. Bu anlamda kardeş belediyeler Alaplı ve Gülüç Belediye Başkanlarımızı kutluyorum. Zira kısıtlı imkanlarla önemli hizmetler üretiyorlar” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, belediyeler olarak ortak çalışma ve dayanışma içinde olduklarını belirtirken, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı kutladı.
Başkan Demirtaş, sanatçılara çeşitli hediyeler sunudğu sırada yaptığı konuşmalarda, Gülüç halkının hizmetin de eğlencenin de en iyisine layık olduğunu söyledi.

Konseri CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Gülüç Belediye Meclis üyeleri ile kalabalık vatandaş izledi.




Bu sayfayı yazdır

13.07.2017 15:38:54

Bu haber 3372 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
15.07.2017 10:38:38
Çağlar özcan gülüç örencik mahallesi muhtarı diyor ki;

Sayın hakimeyet gazetesi muhtarderneğinizin başkanı yönetim kurulu konfederasyon başkan yardımcısı eski muhtarlar derneğimiz başkan şakır başımda vardı haber eksik ben gülüç örencik mahallesi muhtarı olarak uzuldum
14.07.2017 00:58:33
hasan diyor ki;

gökhan demirtaş ereğli belediye başkanlığına yakışır chp den..chp daha iyi aday bulamaz..yüzde 60'lada ereğliden belediye başkanı olur..çok başarılı bir başkan çünkü..




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.790

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri