(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MAĞDURİYET ORTADAN KALKACAK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi’nce, Ereğli-Zonguldak karayolunun Gülüç Köprü çıkışı- Kepez Mahallesi Uygulama noktası arasındaki güzergahta, yan yol açma, cep ve durak yerleri düzenleme çalışmalarına hız verildiği bildirildi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kavaklık Mahallesi’ndeki yan yol çalışmalarını incelediği sırada Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, anılan güzergahtaki Karayoları ekiplerince duble yol çalışmaları sonrası vatandaşlardan mağduriyete yönelik bazı sorunlar aldıklarını söyledi.
Sorunları çözümü için konuyla ilgili bir süredir Belediye ekiplerinin çalışma yaptığını anlatan Uysal, şöyle dedi:
“Bu çalışmalar sonucunda; öncelikle, Kışla Mahallesi Potbaşı Sokak mevkisinden, Kepez Mahallesi Tepesine (Polis Uygulama noktası) kadar yaklaşık 8 kilometrelik güzergahta 25 adet cep oluşturulacak, 17 adet de yeni durak yapılacak. Ekiplerimiz halen, Devrek Kavşağı mevkisinde, karşılıklı olarak 2 adet cep oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.

VE YAN YOL AÇILDI!
Uysal, Bölgede en fazla ihtiyaç duyulan yan yol çalışmalarında ise startı verdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:
“Kavaklık Mahallesi güzergahından çıkış yapan araçlar, şehir merkezine gelebilmek için Yeşiltepe mevkisindeki kavşaktan dönüş yapmıyorlardı. Bu sorunu ortadan kaldırmak için, Kavaklık Mahallesi 1. Köprü mevkisindeki Eski Hayvan Pazarı olarak bilinen yerin dip tarafından, karayoluna çıkılabilecek şekilde 10 metre genişliğinde, 700 metre uzunluğundaki yan yolumuzu oluşturuyoruz. Bir üçgen ada ile de geliş ve gidişi ayrılmış şekilde karayolu bağlantılarını yapıyoruz. Şu anda ham olarak açılan yolumuzda dolgu çalışması yapılacak. Zemin oturmasının ardından da asfaltlama çalışması tamamlanacak. Yolun kullanıma açılmasıyla birlikte araçlar artık gidiş-dönüşüyle birlikte yaklaşık 8 kilometreyi bulan bu mesafe gidip dönmek zorunda kalmayacak.”

BAHÇELİEVLER  YOLU
Uysal, Yeşiltepe mevkisindeki, Bahçelievler Siteler giriş yolu ile ilgili sorumuz üzerine “orada da sorunun giderilmesine yönelik çalışma yapıyoruz. Ancak, buradaki çalışmamızı, mahalle girişinde dere yatağı ve köprü olduğundan, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü ile birlikte yapmak istiyoruz. Bu konuda girişimlerimiz oldu” diye konuştu.

Uysal, güzergahtaki esnafların iş yerlerini de ziyaret ederek, sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

12.07.2017 13:04:05

Bu haber 4018 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
14.07.2017 01:01:19
kırmacı sakini diyor ki;

karayollarının plansızlığını belediye düzeltiyor.vatandaşta bilmediği için belediyeye saldırıp duruyordu..sayın başkanım çalışmalarınızı izliyoruz..ben sizi gayet başarılı buluyorum..yalnız hem üst hem alt kemerin yolları perişan vaziyette...üst kemerde oturuyorum diken çalılar yolları kapatmak üzere..bu bölge acil asfalt yada parke taş istiyor..dedim ya yollar perişan..ayrıca kırmacı plajının ordaki yol çok kötü araçla inip çıkamıyoruz..mezarlığın etrafı çöplerle bira şişeleriyle dolmuş kendini bilmezler orayı çöplük gibi kullanmış..temizleniyor gene doluyor o pisliklerle orası..oradaki toprak yerin rehabilite edilmesi şart..oralarada oturma bankları konulup parke taş döşenebilir..oralar piknik alanı olabilir.
12.07.2017 15:02:23
Era diyor ki;

Daha once yapilmaliydi. Cok soylendi. Ekonomik kayip buyuk.




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.474

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri