(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜN DE AYNI, AMAÇ DA!..

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, hafta sonu yapılması kararlaştırılan düğün etkinliklerinde gelin ile damat için, gelecekte hatırlayacakları mutlu günlerini ebedileştirecek fotoğraf çekimleri birçok ilginçliği de beraberinde getirir.
Fotoğrafçılar, geçmişte dar stüdyolarında, çoğunlukla arka zemini yeşil yada kırmızı fonlu perdeler önünde gelin ile damadın fotoğraflarını çekerlerdi. Çektikleri fotoğrafları ise özellikle bilgisayarın da dünyamıza girmesiyle birlikte arka fona oturtulan farklı porte veya zeminlerle birleştirip, ‘farklı mekanda çekilmiş’ görüntüsü verilirdi.
Günümüzde ise artık fotoğrafçılar ‘dış mekan çekimi’ denilen yöntemi uygulamaya başlayarak, gelin ile damadı kentin çeşitli güzellikleri bulunan bölgelere götürerek, oluşturdukları konseptlerde çekimlerini gerçekleştirebiliyorlar.

BÖYLESİ ÇOK RASTLANMAZ!
İşte hafta sonu Ereğli’de aynı yöntemi deneyen bazı fotoğrafçılar, mekan olarak da aynı bölgeyi tercih edince ilginç görüntü oluştu.
Düğün etkinliklerini Anatolia Düğün Salonu’nda gerçekleştiren Büşra-Samet Özcan çifti, salon fotoğrafçılarının mekan olarak Erdemir Lojmanlar mevkisini seçmişti. Aynı güzergahtan geçmekte olan Hakimiyet muhabirinin, Özcan çiftinin yanı sıra çevrede başka gelin ile damatların da olduğunu fark edince, konunun haber özelliği daha da arttı.
Zira, Büşra- Samet Özcan çiftinin fotoğraflarının çekildiği sırada kadraja, yolun karşısındaki İnci-Yener Yahyaoğlu çiftinin fotoğraf çekim hazırlığında olması girdi. Genç çift, fotoğraf çektiğimizi fark ettiklerinde ise el sallayarak selamlamayı ihmal etmediler.

ÜÇÜNCÜ ÇİFT ORTAYA ÇIKTI!
Tam da bu sırada, aynı mevkideki Erdemir Camisi’nde bu kez üçüncü bir çiftin ‘dış çekim’ yapmak amacıyla geldikleri görüldü.
Aysu-Hasan Atalay çifti de Erdemir Lojmanlar mevkisini seçmiş, çekimlerde ise cami çevresinin kullanılmasını tercih etmişti.
Böylesi çok sık görülmeyecek tesadüfü haberleştirmek elbette güzel olandı. Ancak bir başka güzellik ise çiftlerin, gelecekte bakacakları anılarına Hakimiyet’in de yer alarak katkı sağlaması oldu.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Bu sayfayı yazdır

9.07.2017 23:16:33

Bu haber 7528 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
10.07.2017 02:17:25
H.altın diyor ki;

Mutluluğunuz daim olsun eniştesinin canları.




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.831

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri