(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

'SİYASİ'SİNDEN, 'STK'SINA...

ZONGULDAK

Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı. Malatya Valiliğine atanan Zonguldak Valisi Ali Kaban mesajında, şunları kaydetti:
“Milletimizin en belirgin ve önemli özelliklerinden olan birlikte yaşama, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının daha da artarak yoğunlaştığı, içtenlikle yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bu vesileyle saygıdeğer halkımızın, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bayramı huzur içinde geçirmelerini temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu güzel bir yaşam dileklerimle saygılar sunuyorum”

ÇATUROĞLU’NUN MESAJI
AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, manevi değeri olan Ramazan Bayramı’nın herkesi kuşatması, milleti iyilik, doğruluk, hayır ve paylaşmada buluşturması dileğinde bulunduğu mesajında, şöyle dedi:
Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Şunu unutmayalım ki; bizler, insanlığın umuduyuz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz.”

TURPCU’NUN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu da mesajında, Ramazan Bayramına girildiği bu günlerde ülkenin 
“Bu sorunların en büyüğü, devletin temeli olan adaletin temelden sarsılması ve siyasallaşmasıdır. Hukukun bu şekilde keyfi olarak uygulanması, ülkeye zarar vermekte ve toplumu bölmektedir.  Türkiye uzun süredir adalete hasret durumdadır.
Hukukun üstünlüğü, üstünlerin hukuku haline gelmiş, adaletin terazisi bozulmuş ve kişilere göre bir hal almışsa, bu adalet değildir! Adalet içinde bulunulan duruma göre kullanılabilecek bir sopa da değildir.Haklı ile haksızı ayıran mekanizmaya siyasetin baskısı girmişse buna adalet denemez.
Herkesin haklarını koruyacak hukuk devleti kavramı ortadan kaldırılıyor ancak unutulmamalıdır ki, adalet herkese lazımdır. Hukuksuzluğun, haksızlığın, adaletsizliğin tarafı olmaz, ayarını bozduğunuz o kantar gün gelir sizi tartar.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, hepimiz için gerçek adalet ve hukukun üstünlüğü için başlatmış olduğu ‘Adalet Yürüyüşü’ hukuksuzluğa karşı bir duruştur. Bu yürüyüş, sadece CHP için, belirli şahıslar için değil, hepimiz için, ülkemiz içindir.
Bayramların ruhu birliktir, barıştır, dayanışmadır, kucaklaşmadır. Bu ruhun, ülkemizin bundan sonraki süreçte bu zor günleri aşmasının anahtarı olduğunu düşünüyorum.”

DEMİRTAŞ’IN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Bayramları bayram yapan,onu yaşayan ve yaşatanlardır" sözleriyle başladığı mesajını, şöyle sürdürdü:
"Bayramlar, geleceğe yönelik umutların yeşerdiği, birlik ve dayanışmanın önemini daha fazla hissettiğimiz günlerdir. Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, ortak değerleri güçlendirmenin vesilesidir. Bu günler bir sıcak tebessümle içlerini ısıtabileceğimiz aile büyüklerimizi ziyaret etmek, çocukları sevindirmek için de fırsat olacaktır. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; sağlık ve mutluluk  dileklerimle saygılarımı sunarım."

GÖKHAN DEMİRTAŞ'IN MESAJI
Gülüç Belediye Başkanı Gökpan Demirtaş, Ramazan Ayı’nın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunun yaşandığına dikkat çektiği mesajında şunları söyledi:
“Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı’nın da manevi ikliminin hepimizi kuşatarak, bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırlarda buluşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu kutsal günlerin, beldemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, ülkemizdeki terör olayları ile dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan acıların, akan gözyaşlarının sona ermesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bütün Müslümanlar Bayramın gerektirdiği gönül ve ruh birliği içerisinde bayram günlerinin maneviyatına uygun bir şekilde hareket ederek, kucaklaşacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Gülüç’lü hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramları’nı tebrik ediyor, her günün Bayram tadında olması dileğiyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.”

GMİS’İN MESAJI
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, mesajında şu görüşlere yerv erdi:
“Ülkemize ve milletimize barış ve huzur getirmesi dileğiyle; madenci kardeşlerimizin, Zonguldak-Bartın-Karabük halkımızın ve İslam aleminin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyor, nice mutluluk ve huzur dolu bayramlar temenni ediyoruz.”

TÜRK METAL'İN MESAJI
Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ise mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları kaydetti:
“Bayramlarımız; Milletimizin Milli ve manevi duygularının en yoğun yaşandığı dönemlerdir. Böylesi önemli gün ve dönemlerde halkımızın birlik ve beraberliği kat be kat artar, kenetlenme, yardımlaşma ve dayanışmasını da bir o kadar yükseltir. İşte, dini bayramlarımızdan ilki olan Ramazan Bayramı da, böylesi önemli manevi günlerimizdendir. “11 Ayın Sultanı” olarak isimlendirilen Ramazan Ayı’nın sonunda eriştiğimiz Ramazan Bayramı, İslam aleminin aynı zamanda paylaşma anlayışını en üst seviyede yaşadığı dönemdir. Bu Mübarek Bayramımızda, kırgınlıklar, dargınlıklar unutulur; bir lokma ekmeğin komşu ile paylaşmanın önemi daha da iyi anlaşılır. Emeğin en büyük değer olduğu yaşamımızda, Türk Metal Sendikası olarak; bu anlayış ve duygularla üyelerimizle kenetlenmek, paylaşmak ve kaynaşmanın en üst seviyelere çıktığını görmek, elbette en büyük mutluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; üyelerimizin, ilçe ve bölge halkımız ile İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.”




Bu sayfayı yazdır

24.06.2017 12:19:15

Bu haber 970 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.285

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri