(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BUGÜN 55 KİŞİLİK AİLE…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ebil Kurumları tarafından iftar düzenlendi.
İlçedeki Öğretmenevi Salonu’nda verilen iftara kurum bünyesindeki İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu, Doğru Cevap Özel Eğitim Kursları, Pegem Akademi ile Ebil ailesi katıldı.
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçların açıldığı iftarın ardından çay sohbetinde ise Ebil ve bünyesindeki kurumların dünü, bugünü ve geleceği konuşuldu.

3 KİŞİYLE BAŞLAYAN…
Ebil Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Likoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, 25 yıl önce üç kişiyle çıktıkları yolda bugün 55 kişilik bir aileye ulaştıklarını söyledi.
Ebil olarak eğitimlere meslek kursları ile başladıklarını hatırlatan Likoğlu, şöyle dedi:
“Önce Pegem Akademi’yi Ardında da İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu’nu bünyemize kattık. Son olarak da Doğru Cevap markası ile bünyemizi biraz daha genişlettik. Bugün itibariyle 55 kişilik bir kadroya ulaştık. Bunun yanı sıra Çaycuma İlçesindeki kursumuzda yer alan 5 eğitimcimiz ile birlikte kadromuz 60’a ulaştı. Kadromuzda branşlarında uzman eğitimcilerimizde öğrencilerimize ve kursiyerlerimize en iyi şekilde eğitim verdiğimize inanıyoruz.
Yıl içinde, kurum olarak çeşitli etkinliklerle bir araya geldiğimiz kadromuzla moral motivasyonumuzu hep yüksek tutuyoruz. Bugün ise 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının manevi duygularını yaşıyoruz. İftarımıza katkılan değerli arkadaşlarımıza ve size teşekkür ediyoruz.”

İftarda, ASL Akademi Sahibi Uluslar arası Yaşam Koçu Ayşegül Savaş Likoğlu, İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucularından Gülşah Dilşah Çağ, İngilizce Öğretmeni Hanefi Çağ, Pegem Akademi Kurum Müdürü Aygül Aker, Doğru cevap Özel öğretim Kursu Müdürü Erdem Aker, Ebil bünyesindeki kurum öğretmenleri ve personelleri yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

23.06.2017 15:24:27

Bu haber 2805 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.945

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri