(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEŞİKTAŞLILAR MUTLU...

EREĞLİ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, göreve seçilmelerinin ardından verdikleri sözleri yerine getirdiklerini bildirdi.
Orman, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce düzenlenen iftara katıldı.
Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen programda, akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı, ardından da dualar edildi.
Orman, burada yaptığı konuşmada, ilçeye gelişinde ailesini ve mezarını ziyaret ettiği terör kurbanı Şehit Polis Vefa Karakurdu’nun anne ve babasının artık kendi anne ve babaları olduğunu belirtirken, her fırsatta da kulübü ziyaret etmelerini istedi.
Şehit Karakurdu’nun iyi bir ‘Bekiştaş Taraftarı’ olduğunu tekrarlayan Orman, “Allah gani gani rahmet eylesin. Çok müstesna bir arkadaşımızdı. Çok iyi bir Beşiktaşlıydı. Takdiri ilahi. Diyecek bir şey yok. Allah bütün ailesine sabır versin. Sizlerden ricam, anneyi babayı burada yalnız bırakmayın. devamlı ziyaret edin. Onların evlatları artık biziz. Biz Beşiktaşlılar olarak anne ve babamızı ne kadar çok önemsiyorsak, onları da önemseyerek belki acılarını azaltabiliriz" dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Orman, konuşmasının ilerleyen bölümünde ise Beşiktaş’taki başarılara değinerek, şunları kaydetti:
“Beşiktaşlılar gülüyor. Beşiktaşlılar mutlu. Her zaman söylüyorum. Bizim işimiz de Beşiktaşlıları mutlu etmek. Hamd olsun. Allah bugünleri bizlere görmeyi nasip etti. İlk geldiğimiz günden itibaren söylediklerimizin hepsini teker teker yapmanın gururu içerisindeyiz. İnşallah, Allah yardım etsin ve önümüzdeki senelerde de hep beraber mutlu günler yaşayalım. Bu mutluluğumuzu Beşiktaş asaleti ile Beşiktaş duruşuyla Beşiktaş'ın zarafeti ile yaşayalım.”

KAVLAK’IN DUYARLILIĞI
Bu arada, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın Ankara'dan gönderdiği hediye, Büyük Anadol Ereğli Hotel Tesisleri Müdürü İbrahim Soyupek tarafından Orman’a teslim edildi.
Taraftarlarla ve şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra fotoğrafları çektiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, küçük taraftarların isteği üzerine Beşiktaş formalarını imzaladı.
Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik de, kendilerini kırmayarak iftar programına katılımlarından dolayı başta Fikret Orman olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, davetlilere ve taraftarlara teşekkür etti.
Programda, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

20.06.2017 12:38:04

Bu haber 2101 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.097

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri