(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKAN ORMAN GETİRDİ

EREĞLİ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 şampiyonluk kupasına, İstanbul’daki hain terör saldırısında yaşamını yitiren İstanbul Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki mezarına getirerek, kupayı şehide ithaf ettiğini bildirdi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik’in iftar yemeğine davetlisi olarak  geldiği ilçede, Şehit Karakurdu’nun baba ocağını ziyaret etti.
Orman, şehidin annesi Sabriye, babası Erdal Karakurdu, eşi Emel ve kızı Duru ile sohbet ederek bir kez daha sabırlar diledi.
Baba Karakurdu  da, Şehit Polis Karakurdu’nun Beşiktaş sevgisi ile dolu olduğunu hatırlatarak, “Sayın başkanıma buraya kadar geldiği için çok teşekkür ederim. Yapacak, söylenecek herhangi bir şeyim yok” dedi.
Anne Sabriye Karakurdu ise şehit oğlunun Başkan Orman’ı da çok sevdiğini belirterek, “O Beşiktaş’ı da başkanı da çok sevdi. O’nun için kendini feda etti. Ne yapalım, hepimiz Beşiktaşlıydık ama Beşiktaş kurbanı olduk. Ama ölünceye kadar yine Beşiktaşlıyız. Başka eşler, anneler ağlamasın. İnşallah, kupalar hep böyle devam eder” diye konuştu.

KUPAYI GÖTÜRDÜ
Orman, daha sonra Kestaneci Mahallesi Mezarlığı’nda kabri başında ziyaret ettiği Şehit Polis Karakurdu’nun mezarına çelenk koydu. Orman’ın talimatı üzerine Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 şampiyonluk kupası Kupası mezarı başına getirilen Karakurdu için dualar edildi, gözyaşı döküldü.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derneğin Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen iftarına katılmak üzere Şehit Polisin mezarı başından ayrıldı.




Bu sayfayı yazdır

19.06.2017 22:00:54

Bu haber 2465 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.06.2017 23:05:38
Fenerbahçeli diyor ki;

Onur ve gurur verici bu davranışından dolayı başkana ve beşiktaş camiasına teşekkürler.Vefa abinin ve sabrinin mekanları cennet olsun dualarımız onlarla.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.001.261

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
790 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
302 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1423 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri