(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜN ONLARIN..!

EREĞLİ

Dünya Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, yayınladığı mesajında, babaların ‘ailenin temel direği’ olarak görüldüğünü, aile değerlerinin korunmasında, adalet, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti
“Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.”

TURPCU’NUN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcunun mesajı şöyle:
“Her ne kadar zorluğa, olumsuzluğa göğüs germeye çalışsalar da, ülkemizde ağırlaşan ekonomik koşullarda, git gide artan işsizlik gerçeğiyle, evine ekmek götürmekte güçlük çeken babalar olduğu gözden kaçırılmamalıdır. Bu güne bir de bu açıdan bakmak kuru kuruya kutlamadan ziyade ülkemizin her geçen gün derinleşen sorunlarına çözüm bulmak gereklidir.
Zonguldak`ta maden şehidi ailelerimiz, Soma Yasası’nda verilen haklara sahip olmak için hala bekliyor. Hayatını kaybetmiş maden emekçimizin aileleri çok zor durumdadır. AKP Zonguldak Milletvekillerine bu çağrıyı bir kez daha yapıyorum, kanun teklifim Meclis`te, gelin, vicdanları yaralayan bu ayrımı, maden şehidi yakınlarını daha fazla incitmeden ortadan kaldıralım.
Babalar Günü’nde, çocukların ve babaların gözünün yaşlı olmadığı, adaletin, özgürlüğün, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin yaşandığı bir ülke özlemi duyduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Babaların çocuklarının geleceğinden endişe duymayacağı, adaletin sağlandığı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda yetiştirebileceği imkanlara sahip olduğu bir Türkiye diliyorum."

DEMİRTAŞ'IN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ın, mesajı ise şöyle:
"Karşılıksız sevgileriyle ilk güven kaynağımız olan,yaşamın anlamını, emeğin değerini ve bilginin önemini bize ilk öğreten,bütün hayatını fedakarca çocuklarının daha iyi bir yaşam sürmesi için harcayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyorum."

UYSAL’IN MESAJI
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, babaların zorluklarla başa çıkmayı ve güzellikleri paylaşmayı öğreten insan olduğuna dikkat çektiği mesajında şöyle dedi:
18 Haziran’da kutlanacak olan ‘Dünya Babalar Günü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Başkan Uysal’ın kutlama mesajı şöyle:
“Eşinin ve çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğunun önüne koyan bir babanın yüzünü en çok güldüren, ailesini mutlu ve huzurlu görmektir. Ailenin huzur ve mutluluğu için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, bizlerle sevinip, üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın gönüllerini, sadece bu anlamlı günde değil, her zaman hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerimle, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm saygıdeğer babalar ve baba adaylarının gününü kutluyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olanlara aileleri, evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.”

GÖKHAN DEMİRTAŞ’IN MESAJI
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, sosyal paylaşım sitesinde yer veridği Babalar Günü Mesajında şunları kaydetti:
“Babaların sahip olduğu erdemler, çocukların en büyük servetidir. Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır. Sadece ‘Babalar Günü’nde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, Onların kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz. Bu nedenle, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun da bir gereğidir.
Bu duygularla, tüm babaların mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”




Bu sayfayı yazdır

18.06.2017 09:36:55

Bu haber 1494 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 75.740.222

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
397 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri