(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GERÇEK ACIYI O BİLİYOR

EREĞLİ

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, “ben adaleti 2007’den beri arıyorum. Kumpas davalarından sonra bıçak kemiğe dayandı” dedi.
Çiçek, beraberinde CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, partisinin Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaret etti.
Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın önceden programlı ilçe dışı seyahati nedeniyle Çiçek, Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, şube icra kurulu ve iş yeri temsilcileri tarafından sendika binası girişinde karşılandı.
Burada gazetecilere konuşan Çiçek, Milletvekili arkadaşı Turpcu’nun uzun süredir kendisini Ereğli’ye davet ettiğini söyledi.
Kendisinin de, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Grubu’nu bünyesinde bulunduran Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) üyesi olması dolayısıyla ilçeye gelişinde ilk olarak şirketi ziyaret ettiklerini anlatan Çiçek, şöyle dedi:
“35 yıl silahlı kuvvetlerde görev yaptım. Özellikle örgütümüz ile Erdemir ile ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında bir misyon üstlendik. O nedenle ilk olarak fabrikayı gezdik ve bilgi aldık. Şimdi de emekçilerimizi ziyaret etmek amacıyla Türk Metal Sendikası’na geldik. Daha sonra da bu izlenimlerimizi kamuoyu ile de paylaşacağız.”

MİLLETÇE HESABINI SORACAĞIZ
Çiçek, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun, “MİT Tırları” olarak bilinen davadan çıkarıldığı mahkemece tutuklanması sonrası, CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu tarafından başlatılan “Adalet Yürüyüşü”ne ilişkin konuşmasında ise şunları söyledi:
“Partimiz adalet için yollara düştü. Ben ise adaleti 2007’den beri arıyorum. Kumpas davalarından sonra bıçak kemiğe dayandı. Türkiye olarak adaleti de bu ülkede bulacağımıza inanıyorum. Dava arkadaşlarım emin olsunlar ki, Türkiye’ye adaleti de getireceğiz. FETÖ militanlarında olduğu gibi ülkeye ihanet edenlerin siyasi ayağını da Türk yargısına teslim edip en kısa sürede milletçe bunun hesabını soracağız.

UMUDUMUZU KAYBETMEDİK
Tabi; fabrikasıyla, yöneticileriyle, emekçileriyle vatanımıza hizmet etmeye, Cumhuriyetimizi geliştirmeye, Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği hedeflere doğru ilerlemeye hep birlikte devam edeceğiz. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik, 4 buçuk yıl hapiste yattım o zaman da kaybetmemiştim. Bu umutla çocuklarımıza, evlatlarımıza çok daha gelişmiş bir Türkiye emanet edeceğiz. Bugün burada olmaktan da büyük bir kıvanç ve onur duyuyorum.”
Şube Sekreteri Yılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz’ın, basına kapalı devam eden ziyaret sırasında ise Erdemir işçisi ve sendikal faaliyetleri hakkında Çiçek’e detaylı bilgiler aktardığı öğrenildi.

Çiçek, Turpcu ve beraberindekiler, daha sonra partilerince Çınaraltı mevkisindeki bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıya katıldı.




Bu sayfayı yazdır

16.06.2017 20:21:46

Bu haber 2418 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.079.309

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
178 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri