(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NEDEN SİNİRLENDİ Kİ?!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı’na katılmayışının basında yer bulmasına tepki gösterdi.
Kalay, telefonla görüştüğü Hakimiyet muhabirine, Meclis’teki “Sakindere’deki ıslah çalışmaları için İller Bankası’ndan kredi çekilmesi’ne ilişkin maddede yeterli olan salt (17) çoğunluk sağlanamadığı için Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve partisinin de zor durumda kalmasına neden olanlar arasında gösterilmesinin doğru olmadığını savundu.

SERT İFADELER KULLANDI!
Kendisinin önceden programlı yurt dışı seyahatini gerçekleştirdiğini anlatan Kalay, sinirlerine hakim olamayarak sert ifadeler kullandı.
Bugüne kadar hiçbir şekilde muhalefet partilileriyle pazarlığa girmediğini iddia eden Kalay, şunları söyledi:
“Haberi okudum, sanki ben toplantıya bilerek gelmemişim gibi bir imaj çizilmiş, canım sıkıldı. Yusuf Kalay ve şunların gelmemesi ‘dikkat çekici’ diyor. Çarşamba günü toplantıya katılıp da Perşembe günü (Meclis’e) gelmeyen için bu yazılabilirsiniz ama o üç ismin arasına benim ismimi de yazman, aynı kefeye koyma anlamına gelir. Bugüne kadar o tezgahları yapan şe…………..dir. O tezgahları yapanın ta…. (Muhabir ‘ağzını bozma’ diye uyarıyor). Ben Yusuf Kalay olarak bir hafta önceden Valiliğe, Belediye Başkanlığına dilekçemi vermişim. Ben o haberi art niyetli olarak okuyorum, o kadar sa…. bir adam değilim. Ben durduğum yeri iyi bilirim.”

ONLARLA KARIŞTIRMAYIN!
Muhabirin, zaman zaman Meclis çatısı altında muhalefet partililerle diyaloglu hareket edildiğini, hatırlatması üzerine Kalay, “Yusuf Kalay’ı, Fevzi Ekşi ile Hasan Pınarcık ile Halil Bozkuş ile Salih Kumaş ile karıştırıyorsunuz. Beni başkalarının oyunu içine sokmayacaksınız. Borcu geçip geçmemiş benim çok derdim değil, o Başkanın (Hüseyin Uysal’ın) sorunu” diye konuştu.

HEDEN SİNİRLENDİĞİ ANLAŞILAMADI!
Bu arada, Kalay’ın, habercilikte kullanılan ‘dikkat çekti’ ifadesine neden bu kadar sinirlendiği ise anlaşılamadı.
Hakimiyet muhabirinin, bu tür ifadeleri çeşitli şekil ve zamanlarda kullanılabildiğini, o zamanlar neden tepki göstermediğini sorması üzerine, ‘ben art niyetli buldum’ gibi ifadeler kullanan Kalay’ın sinirlerine hakim olamadığı duyuldu.

 




Bu sayfayı yazdır

9.06.2017 09:10:00

Bu haber 4001 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (14)
13.06.2017 12:50:14
meclis uyelerinin görevleri diyor ki;

yusuf kalay borclanma benim sorunum değil hüseyin uysalin sorunudur diyor.peki meclis uyesinin işi evinin cato katina kacak kat yapmakmi veya ruhsatsiz lokanta calistirmakmi?bu isler meclis uyesinin gorevi değilse kademeli kidemli meclis uyeleri aciklasin bu görev kiminde vatandaş öğrensin
12.06.2017 20:14:02
ruhsatız diyor ki;

yüzleri varda konuşuyorlar.ruhsatsiz lokanta calistiracaksin.kacak katli binada oturacaksin.sonra yavuz hırsız evsahibini bastirirmiş.
12.06.2017 04:33:37
Yılmaz diyor ki;

Ereğliye yazık oluyor bu ve bunun gibilerin şehre nokta kadar yararı yok 2 yıldır Kaneriağzında yaya geçidini zaptetti.Bir esnaf dışarı mal koyduğunda ceza yiyor bu ağaya hesap soran yok.
10.06.2017 15:48:18
ereğli diyor ki;

bir müteahhidi meclis üyesi yapmayacaksın, eğer müteahhit meclis üyesi secilmiş ise bir bakın güzelim ereğlimizde ne yapmışlar ne etmişler, hep kendilerine bu a veya b partisi farketmez, buna benzer chp lilerde yokmu bi zahmet bi inceleyin, müteahhit hiç bir zaman halk için hizmet vermeeeeez hep kendi cebine çalışır, secmeyin kardeşim müteahhitleri secmeyin eşi dahi müteahhit te olsa, bu güzelim ereğlimizi harcatmaylım, 450 500 bine daire nasıl satılık kafaları ona çalışıyorlar, belediye başkanı da bunlar çanak tutuyor, daha yazacak çok şey var ama bu habere bu yeter
10.06.2017 01:15:07
ellü ellü yüz biz ereğlülüyüz diyor ki;

yusuf bey lütfen bir dahaki dönem siz aday olmayın size teklif edilsede kabul etmeyin..çünkü sizin işiniz çok..bir yandan okul bir yandan inşaat işleri belediyeye vakit ayıramıyorsunuz..hastaydım diyen meclis üyelerinin (hepsi değil) bozhane çınaraltı kafelerinde ne işi var ? benim bildiğim hasta insan yatar evinde dinlenir..çınaraltına çay içmeye gelecek kadar mecali olan birisi pekala gidip oyunu kullanıp tekrar evinde dinlenmeye çekilebilirdi..hüseyin başkan hiç sıkıntı yok..belediyenin imkanımı yok..aç bir hesap numarası vatandaştan gerekirse yardım topla..maaşımın tamamını vermezsem şerefsizim..yeterki bu memleket artık hizmet görsün yeter..
09.06.2017 17:15:20
Mustafa diyor ki;

Meclis üyesi şahıslar işlerini toplantı tarihlerine göre ayarlasınlar.millet bir gün bu çekişmenin hesabını sandıkta sorar.Akıllı olun vatandaş hizmet bekliyor bozuk olan yolları yapın
09.06.2017 17:14:02
Mustafa diyor ki;

Meclis üyesi şahıslar işlerini toplantı tarihlerine göre ayarlasınlar.millet bir gün bu çekişmenin hesabını sandıkta sorar.Akıllı olun
09.06.2017 15:28:24
boş meclis üyeleri diyor ki;

bunlar adadan paftadan anliyor.hizmetten anlamazlar.sorsan deneyimli meclis uyeleri ama kredi için kaç oy gerekli bilmiyor.ha birde davetiye istiyorlar meclise gelmek için ama isleri olunca 5.katta kapilari yaliyorlar.mazeret dilekcelerinde sehirdisinda oldugumdan diyor.ama sonra hastayim diyor hangi hastaneye yatmış hangi islem yapılmış soylesinde bilelim.yada delikanli gibi cikip soylesin ben baskanin basarili olmasini istemedigim icin kredi vermiyorum diye kivirmaya gerek yok.ruhsatsiz yerde lokanta isleteceksin hemde cikip utanmadan konusacaksin.bu partide son demleri giderayak kendinle beraber birilerinide goturme pesinde.ama deniz bitti kara göründü.artik yemeyalaa.
09.06.2017 15:27:52
boş meclis üyeleri diyor ki;

bunlar adadan paftadan anliyor.hizmetten anlamazlar.sorsan deneyimli meclis uyeleri ama kredi için kaç oy gerekli bilmiyor.ha birde davetiye istiyorlar meclise gelmek için ama isleri olunca 5.katta kapilari yaliyorlar.mazeret dilekcelerinde sehirdisinda oldugumdan diyor.ama sonra hastayim diyor hangi hastaneye yatmış hangi islem yapılmış soylesinde bilelim.yada delikanli gibi cikip soylesin ben baskanin basarili olmasini istemedigim icin kredi vermiyorum diye kivirmaya gerek yok.ruhsatsiz yerde lokanta isleteceksin hemde cikip utanmadan konusacaksin.bu partide son demleri giderayak kendinle beraber birilerinide goturme pesinde.ama deniz bitti kara göründü.artik yemeyalaa.
09.06.2017 15:07:15
acereon diyor ki;

dombay deresi bahane acereon şahane
09.06.2017 13:16:31
Hünkar Beğendi diyor ki;

yusuf beyi bir daha hiçbir partinin meclis üyesi adayı yapacağını sanmıyorum..posbıyık kötüydü muhalefet yaptınız uysalda kötü..kim iyi ? insan yurtdışına gidebilir,hastada olabilir ona lafım yok..ama genel olarak hüseyin uysal yönetimini sevmediğinizi biliyoruz.ama şunu unutmayın belediye hüseyin uysalın belediyesi değil AK PARTİ Ereğli Belediyesi olarak biliniyor burda yapılan yanlışlar Ak Partiye zarar veriyor.Lütfen biran önce teşkilat meclis üyeleri belediye başkanı olarak sulh ilan edip ereğlinin önünü açalımki bu halk verdiği oylardan dolayı pişman olmasın..Saygılar
09.06.2017 09:33:14
Metin diyor ki;

Uysal ve partisinin de zor durumda kalmasına neden olanlar arasında gösterilmesini doğru bulmuyormuş hahahaha..Söyleyene bak
09.06.2017 09:30:49
Ali diyor ki;

Hadi canım sende. Mehmet Erdoğan ve Reşat Latifle hareket eden, CHP ile pazarlık yapan sen değilsin sanki.Mehmet Erdoğan mazeret dilekçesi veriyor şehir dışında olacağımdan diye sonra hastayım diyor Senin zaten entirikaların bitmez.Bide demek ki baddenin geçip geçmediği senin için önemli değil mi ? vah anam vah. Doğru sen ereğli için değil kendin için çalışıyorsun. Allah sana Acheron da bol kazançlar nasip etsin..
09.06.2017 09:18:42
Tamer diyor ki;

Ne kadar gereksiz insan var ereğlimizde maşallah, bu ve benzeri insanlar yüzünden kaos ve panik bu şehrin üzerinden gitmiyor. Yazık çok yazık.




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.999.453

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
688 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
301 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1422 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri