(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MALİYET YARIN ÇIKACAK...

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı ardından Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürlerini topladığını bildirdi.
Uysal, Hakimiyet muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, İller Bankası’ndan kredi alınması meclisten geçmeyen Sakindere’deki çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Bunun için de Meclis’te söylediği gibi, ilk olarak başkan yardımcıları ile daire müdürleri ile toplantı yaptıklarını anlatan Uysal, şunları kaydetti:

BU İŞİ BİTİRECEĞİZ
Başkan yardımcıları ve daire müdürlerimizle toplantı yaptım. Meclis’teki konuşmam doğrultusunda, Sakindere’deki proje çalışmalarımızın başlatılması talimatını verdim. Yarın (9 Haziran) yaklaşık maliyetler ortaya çıkacak. Ardından de hemen ihaleye çıkacağız. Bölüm bölüm de olsa çalışmaları sürdüreceğiz. Ben de çalışacağım, itfaiyeciler, temizlik işçilerimiz, fen işleri, park bahçe işçileri; bütün personelimizle çalışacağız. Ve bu işi bu yıl bitireceğiz.”

CHP’LİLERE SERT GÖNDERME!
Uysal, Meclis’te kredi kullanılmasına red oyu veren CHP’lilere geçmişten bazı hatırlatmalar yaparak, şöyle dedi:
“Biz bunu bitireceğiz de, CHP’li Meclis üyelerine de şunu sormak lazım; siz, pazar esnafının burada barınamayacağını bile bile, eski dönemde (bugün belediye binası olarak kullanılan) alışveriş merkezi binası yapılmak için 14 milyon lira kredi çekilirken neredeydiniz? Arkasından da nereye harcandığı dahi belli olmayan ve özel bir bankadan 7 milyon lira kredi çekilirken neredeydiniz? Bu çekilen krediyi hala öderken içimiz ‘cız’ ediyor. Halbuki, bugün Meclis’te talep ettiğimiz İller Bankası kredisi ise Sakindere gibi çok önemli bir yerde kullanılacaktı.
Bazıları da sadece kendi egolarını tatmin ediyorlar, şehrin çıkarlarını gözeten yok. Ancak, herkes şunu bilsin ki, hedeflediğimiz doğrultuda hizmetlerimiz de yatırımlarımız da devam edecek.”

Bugün gerçekleştirilen Belediye Meclisi Haziran Ayı ikinci oturumunda ilk toplantıda komisyonlara havale edilen konular görüşülmüş ve karara bağlanmıştı.

 İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=35273




Bu sayfayı yazdır

8.06.2017 14:59:45

Bu haber 2827 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
10.06.2017 00:05:40
Vatandaş diyor ki;

Sayın Yaşar bey,senin Hüseyin UYSAL beye oy vermenle seçilmeyecek.Buna EREĞLİ halkı zamanı gelince cevabını verir,sen bildiğin yolda sağdan git ki belki birşeyler bulursun. Belediye,hükümetin belediyesi onlarda para ganimet,oy vermedi diye CHP ye kılçık atmasın.Kendi arkadaşları verselermiş de meclisten geçseymiş o zaman,demek ki bildikleri bir şey var herhalde sen merak etme dere ıslah olur para AKP de,vatandaş söyler AKP yapar diyorlar,o zaman yapsınlar ve kimseden medet ummasınlar.
09.06.2017 10:27:23
esnaf diyor ki;

yaşar yalanda bu kadar olur sen yinede chp ye oy verme senden chp li olmaz.uysal önce kendi meclis üyelerine hakim olsun onyedi oy lazım başkanla bereaber on sekizler utan ma ları lazım başkalarına çamur atmıya hakları yok.
08.06.2017 21:04:32
orhan diyor ki;

toplantıya katılmayan ak partili meclis üyeleri ve ret oyu veren chp li meclis üyelerini kınıyorum..devlet su işlerinin sorumluluğunda diye belediye burayı yapamaz diye bir kural yok..yalı caddesi çöktüğü vakit oranın sorumluluğu belediyede değildi.anıtlar ve yüksek kurulundaydı..orayı yapmak için belediye anıtlar yüksek kurulunumu bekledi ? adama çivi çakmıyor diye saldırıp duruyorsunuz çivinin kralını çakmak için yetki istiyor yok dsi nin sorumluluğu yok bilmem neyin sorumlulğu ya bi gidin ya
08.06.2017 20:49:29
Halk diyor ki;

sen önce bu soruları kendi meclis üyelerine sor
08.06.2017 20:36:09
YAŞAR diyor ki;

TRİLYONLAR ÖDENEN FESTİVALLERE,HALİL POSBIYIĞIN GÖREVDEYKEN YAPTIĞI BÜSTÜNE,YALI CADDESİNDE YAPILAN BİLMEM KAÇ YÜZMİLYARLIK ÜST GEÇİTE GIKLARINI ÇIKARMAYAN CHP LİLER YOK DSİ NİN GÖREVİ YOK BİLMEM NEYİN SORUMLULUĞUNDA DİYE 50 SENEDİR B..K KOKAN AFEDERSİNİZ SİNEKLERİN ÇIYANLARIN YILANLARIN FARELERİN CİRİT ATTIĞI SAKİNDERE ISLAHINA HAYIR DEDİLER.BROVO SİZE.ALLAH ŞAHİDİMDİR SENELERDİR CHP YE OY VERDİM..AMA ALLAH YUKARIDA DAHA SİZE OY MOY VERMEM VERDİRMEM..BUGÜN KONUŞTUĞUM BİRÇOK CHP Lİ ARKADAŞIMDA BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR.HÜSEYİN UYSALIDA BUGÜN DAHA ÇOK SEVDİM TAKTİR ETTİM..ADAY OLSUN OYUM HÜSEYİN UYSALA BU SAATTEN SONRA




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.823

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri