(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİLİK AÇIKLADI;

EREĞLİ

Zonguldak Valiliği, Ereğli İlçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde ‘kaçak akaryakıt satışı’na yönelik iddialara açıklık getirdi.
Zonguldak Valiliği Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın kuruluşlarında yer alan iddialar sonrası inceleme ve araştırma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Son günlerde yerel basında yer alan Zonguldak-Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde kaçak akaryakıt veya akaryakıt kaçakçılığı iddiaları ile ilgili yapılan inceleme ve araştırma sonucunda aşağıdaki hususların kamuoyuyla paylaşılması zorunluluğu doğmuştur.
13 Mart 2017 tarihinde Zonguldak- Ereğli Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde Bolu Çimento A.Ş.’nin yanındaki boş alana, anılan işletmenin nakliye işlerini yapan O.Ç. isimli şahıs tarafından, kendi nakliye araçlarının yakıt ikmalinde kullanılmak üzere akaryakıt tankı ve akaryakıt sayacı konduğu, OSB görevlileri tarafından görülmüş ve ikaz edilerek adı geçen tarafından 15 Mart 2017 tarihinde bulunduğu yerden kaldırılmıştır.

MÜDÜR HAKKINDA İŞLEM
OSB sınırları içerisinde kalan alana akaryakıt tankı koyan kişinin, koyduğu tanktan kendi araçlarına akaryakıt vermesi konusunu OSB Yönetimine bildirmesi görev ve sorumluluğu olan zamanın OSB Bölge Müdürü Sami Aydın hakkında, durumun OSB Yönetimine bildirilmemesi ve diğer yasal işlemleri başlatmaması nedeniyle işlem başlatılmıştır.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
Diğer taraftan konunun OSB Yönetimine gecikmeli de olsa intikali üzerine 30 Mayıs 2017 tarihinde Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüklerine, yapılan usulsüzlükle ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur.

HUKUKİ İŞLEMLER YAPILACAK
OSB    içerisine akaryakıt tankı koyan kişinin, koyduğu tanka depoladığı akaryakıtı araçlarında kullandırmasının sonuçları ilgili Müdürlüklerce incelenip hukuki olacak sonuçlar hakkında gerekli hukuki işlemler yapılacaktır.”




Bu sayfayı yazdır

5.06.2017 14:38:27

Bu haber 3218 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.753.450

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri