(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

RAMAZAN’DA KİM NE SÖYLEDİ?

EREĞLİ

Dün akşam kılınan teravih namazı ile başlayan 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı münasebetiyle, kutlama mesajları yayınlandı.

MİLLETVEKİLİ ÇATUROĞLU
AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, mesajında şöyle dedi:
“On bir ayın sultanı, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi Ramazan ayının gölgesi bir kez daha üzerimize düştü. Hep birlikte bunun huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ayların sultanı olan Ramazan yardımlaşma, dayanışma, rahmet, bereket, af ve mağfiret ayıdır. Ramazan paylaşmanın zirveye çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği, kutlu bir zaman dilimidir. Paylaşmak, dünyanın neresinde olursa olsun muhtaçlara ve kimsesizlere yardım eli uzatmaktır. Bu ayda kuracağımız iftar sofralarımızı yetim, öksüz, fakir ve yoksullarla mutlaka paylaşalım.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan ayının milletimize, ülkemize, âlem-i İslam’a huzur, barış, merhamet getirmesini ve bu ayda kazandığımız güzel hasletlerimizin, Ramazan ayından sonrada devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Zonguldaklı hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.”

MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, mesajında şöyle dedi:
“Hoşgörü, sevgi, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'ın; ülkemize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini diler, vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin mübarek Ramazan ayını kutlarım.”

BELEDİYE BAŞKANI UYSAL
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın mesajı şöyle:
"Güzel Şehrimin Güzel İnsanları. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu yılda Ramazan ayı boyunca Yaşlılar Gençler Evi’ndeki iftar sofrasında buluşacağız. Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, Şehit ve Gazi Aileleri’nin yanı sıra siz değerli halkımızla birlikte açacağız.”

BELEDİYE BAŞKANI TEKİN
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in mesajı şöyle:
“Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır. Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden fazla olarak düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Müslümanlara tuttuğu oruçlarla sabırlı olmayı öğreten Ramazan bizlere hoşgörü birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını hatırlatır. Ben bu vesile Alaplı halkımızın Ramazan ayını  kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize,  milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ
Gülüç Belediye Başkanı Göghan Demirtaş’ın mesajı şöyle:
"Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı; sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Toplum hayatında huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı, şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.
Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimseye muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm Gülüç’lü hemşerilerimin ve tüm Türk-İslam Aleminin Ramazan Ayı’nı kutlarım.”

İŞÇİ LİDERİ (ZONGULDAK) DEMİRCİ
Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci'nin mesajı şöyle:
"Ramazan ayının Zonguldak'a, bölgemize ve maden işçilerimize hayırlar getirmesini dilerim." 

İŞÇİ LİDERİ (ANKARA) ODABAŞ
Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ın mesajı şöyle:
“Ramazan ayının bereketi hanenize, hoşgörüsü gönüllerinize, sabrı ruhunuza dolsun, Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun.”

İŞÇİ LİDERİ (EREĞLİ) ERCAN
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ın mesajı şöyle:
“Oruç tutmak dediğin kendini tutmaktır; elini, dilini, kalbini kötülüklerden uzak tutmak. Hayırlı Ramazan'lar diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

27.05.2017 16:24:57

Bu haber 1217 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.799

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri