(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEŞİKTAŞLI ADİK, COŞKUYA DAVET ETTİ

EREĞLİ

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki taraftarlarının, kutlama heyecanı yaşadıkları bildirildi.
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Süper Lig'de 33. haftaya en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 4 puan önünde lider giren ve Gaziantepspor'u yenmesi halinde üst üste ikinci kez ipi göğüsleyecek olan Beşiktaş'ın, son engeli de aşacağını söyledi.
Adik, Hakimiyet’e açıklamasında, taraftarları, Kalyon Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı birlikte izlemeye davet ederek şöyle dedi:

MAÇ… İFTAR… KUTLAMA…
“Şanlı Beşiktaşımızın Şampiyonluğunu Kutlamaya, Beşiktaş ateşiyle Ereğli'yi Siyah-Beyaza boyama hazır mıyız? Pazar günü Saat 19.00'da Gaziantepspor ile oynayacağımız karşılaşmayı derneğimizin yeni bölümünde 300 kişilik bir ortamda izleyeceğiz. Aynı zamanda maç saatinin iftar vaktine denk gelmesi sebebi ile maçı izlemeye gelen üyelerimize, derneğimizin yeni bölümde iftar yemeği verilecektir.
Ardından, şampiyonluğumuzu sahil bandında Amfi Tiyatroda bayraklarımız ve meşalelerimizle birlikte, kurulacak olan ses sisteminde Beşiktaşımızın marşlarını söyleyeceğiz, şov yapacağız. Tüm üyelerimizi, bu şampiyonluk kutlaması için Amfi Tiyatro’ya davet ediyoruz.”

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM
Öte yandan, Kalyon Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Mete Kalkavan yönetecek. Ligden düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'da, sakatlıkları bulunan kaleci Paulo Victor ve Elyasa Süme'nin Beşiktaş karşısında görev alıp alamayacakları maç saatinde belli olacak.




Bu sayfayı yazdır

27.05.2017 15:39:50

Bu haber 2883 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.295

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri