(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

700 ÜNİVERSİTELİ MEZUN OLDU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nce, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Gülüç beldedeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de iki bölüm halinde yapılan törenlerde, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalı, Türkçe Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Zihin Engelliler Öğretmenliği Anabilim Dalı’nın mezuniyetleri yapıldı.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, törende Fakülte birincisi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı’ndan Cemre Keloğlu ardından Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Azar’ın ardından yaptığı konuşmada, büyük bir aile olduklarını söyledi. Özer, 700 öğrencinin daha mezun edilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek şöyle dedi:
“Üniversitemiz 35 bin öğrencisi, 2400 akademik ve idari personeli ve 51 bin 500 mezunu ile artık çok büyük bir aile oldu. Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonunda yaklaşık 7150 öğrencimizi Ereğli Eğitim Fakültesinden ise 700 öğrencimizi mezun etmenin geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum.”
Tören konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ereğli Eğitim Fakültesi 2017 Fakülte birincisi Cemre Keloğlu, Fakülte ikincisi Ümmü Gülsüm Kılıç ve Fakülte üçüncüsü Nihal Torunoğlu oldular. Rektör ve Dekanın eşliğinde Fakülte birincisi Cemre Keloğlu ve ailesi tarafından Mezuniyet kütüğüne çivi çakıldı. Töreninin finalinde öğrenciler 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

-KATILIM-
Törene Zonguldak Valisi Ali Kaban, Ereğli Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Aykut Manioğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, BEÜ akademisyenleri ve Senato üyeleri, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, hayırsever Zuhal Yılmaz ve mezun öğrencilerin aileleri katıldılar.

 

 

 




Bu sayfayı yazdır

27.05.2017 11:20:26

Bu haber 1885 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.406

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri