(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTE, O TOPLANTIDAN ÇIKAN KARARLAR

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Vali Ali Kaban başkanlığında ‘2017 Yılı Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı’ gerçekleştirildiği bildirildi.
Zonguldak Valiliği Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı koordinesinde ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin katılımıyla, Valilik Şehit P. Asb. Kd. Bçvş. Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda alınan kararlar, kamuoyuna aktarıldı. Açıklamaya göre, toplantıda, 2016 yılında alınan kararların devamı yanı sıra alınan diğer kararlar şöyledir:

YASA DIŞI AVLANMA… ÇEVRE KİRLİLİĞİ…
“Yasa dışı su ürünleri avcılığı ile mücadele kapsamında AIS, BAGİS ve TTM sistem ve cihazlarının kullanımı ve karşılaşılan sorunlar hakkında avcılık sezonunun açılmasından önce balıkçı teknelerinin takip ve sistem cihazlarını kapatmamaları ve sistemlerin kullanımı konusunda yazılı tebliğ ve eğitimlerin verilmesi kararlaştırıldı. Sahil Güvenlik görev ve faaliyetlerinde kullanılmak üzere teknik cihaz ve araç alımı çalışmalarının yapılmasına karar verildi.
Çevre ve deniz kirliliğinin önlenmesi ve Mavi Kart uygulamasına geçilmesi maksadıyla ilimizde bulunan balıkçı barınaklarında atık alım tesislerinin kurulumunun 01 Ocak 2018 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.
İlimizdeki balıkçı barınaklarına sorumlu veya işleten kurum ve kuruluş tarafından internet bağlantılı güvenlik kamera sistemi kurulmasına karar verildi.

SUÇLA MÜCADELEDE KOORDİNELİ ÇALIŞILACAK
Kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında ilimizdeki kolluk birimleri istihbarat şube personeli arasında yılda bir koordinasyon toplantısı yapılarak, icra edilecek müşterek operasyonların belirlenmesi ve değerlendirilmesine karar verildi.

PLAJLARDA BOĞULMA OLAYLARI EYLEM PLANI
Boğulma olaylarını önleme faaliyetleri kapsamında olayların analizi, yaz dönemi öncesinde alınacak tedbirlerin belirlenmesi ve kurumlar arası görev organizasyonu hususlarını da içeren taslak Plajlarda Boğulma Olayları Eylem Planı’nın paydaş kurumların görüşleri alınarak Valilik Genelgesi olarak yayımlanmasına karar verildi.
Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantılarının, kurulun görevlerini yerine getirmek bakımından faydalı olması, kurumlar arası iş birliğine ve koordinasyona katkısı olması nedeniyle kuruldan yararlanmaya devam edilmesine karar verilmiştir.”




Bu sayfayı yazdır

25.05.2017 17:49:01

Bu haber 1357 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.706

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri