(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇATUROĞLU, BAKANLIK’TAN BİLGİ ALDI

ANKARA

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, OSB, Islah OSB, tersaneler, teknoloji geliştirme bölgeleri ve özel endüstri bölgeleri kurulması hakkında Bakanlık yetkililerinden bilgiler aldığını bildirdi.
Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, TBMM’ye sunulan “Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Tasarısı”na ilişkin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ile görüştüğünü belirtti.
Kanun tasarısı hakkında bilgi aldığını ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORRUM”
“Mayıs 17’de TBMM’ye sunulan ‘Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi’ kanun tasarısı hakkında bilgi alışverişi yapmak üzere Kilimli İlçe Başkanımız Mahmut Kanberoğlu ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’ü ziyaret ettim. Ziyaretimiz sırasında özellikle ilimizi ilgilendiren OSB, Islah OSB, tersaneler, teknoloji geliştirme bölgeleri ve özel endüstri bölgeleri kurulması hakkında Bakanlık yetkililerinin yapmış olduğu sunumu izledik ve bilgiler aldık.
Tasarı ile ülke sanayisinin canlanması, mevcut sanayi alanlarının genişletilmesi, yeni sanayi alanlarının kurulması ve özel endüstri bölgelerinin oluşturulması ve ilave teşvikler verilmesi hedeflenmektedir. Tasarı önümüzdeki günlerde Komisyon ve Genel Kurulda görüşülerek yürürlüğe girecektir.
Tasarının ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyor, tasarının hazırlanmasında emeği geçen başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü olmak üzere Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’e ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

25.05.2017 13:07:07

Bu haber 1503 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.653

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri