(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL'A GÖNDERME YAPTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Belediyenin sürdürdüğü çalışmalarda zamanlamanın ‘manidar olduğunu’ bildirdi.

Ocakcı, yazılı açıklamasında, ilçe merkezindeki alt yapı çalışmalarında ‘başıboşluk ve sorunlar yumağı’ oluştuğunu iddia etti.

Belediyenin Devlet Su İşleri (DSİ) ile organize sürdürdüğü çalışmanın insanlara çile çektirdiğini, trafik akışında da olumsuzluklar yaşattığını belirten Ocakcı, şunları kaydetti:

“Elbette bizler de, DSİ tarafından yapılan bu çalışmaların kentimiz için taşıdığı önemi biliyor ve on binlerce yurttaşımızın gelecek yıllar içinde su konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamalarını sağlayacak bu yatırımı önemsiyoruz. Ancak, hat yenileme çalışmalarının plan ve programdan uzak görüntü içinde yapılması dolayısıyla vatandaşlarımızın yaşamak zorunda bırakıldıkları sorunlara kayıtsız kalamayız.

Bu düzensizlikler yetmiyormuş gibi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Devrim Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı ve civarının taşıdığı önem ortadayken ve bu bayram dolayısıyla kentin bu noktası ile anıtın gerekliliğini tartışmak bile gereksizken, yerel yönetimin duyarsızlık göstermesi manidardır.

 Yetmediği gibi ilk günü yine 19 Mayıs tarihine denk getirilen ve üç gün süren Çilek Şenliği boyunca da, gerek şenliğe katılmak gerekse de güneşli geçen hafta sonunu sahil bandında geçirmek arzusu taşıyan binlerce vatandaşı toz toprak içinde yürütmek, yetmediği gibi araç sürücülerine birkaç yüz metrelik güzergâhta bile trafik çilesi yaşatmak akıllara uygun bir karar değildir.

Bu kararlar ile Orta Cami, çarşı içi ve çevresinde ki esnafın kan ağladığını ve siftahsız günler geçirdiğini görmezden gelinmesi ise daha da manidardır.

Ne yazık ki Karadeniz Ereğli'yi yönetenler, kentin en önemli yatırımı olarak gördükleri bu çalışmada bile, vatandaşın huzur ve sağlığını düşünmeyen ve ben yaptım, oldu mantığına örnek gösterilebilecek kararlarıyla, bu yatırıma bile olumsuzluk katmayı başarmışlardır. Hele ki, 19 Mayıs günü, kent içinde sürdürülen bu çalışmaların da etkisiyle, Atatürk Anıtı önünün otoparka çevrilmesi ile ilgili sorumlu her kesimin bu densizliğe seyirci kalmalarının izah edilebilir bir tarafı yoktur.”




Bu sayfayı yazdır

22.05.2017 17:25:20

Bu haber 3319 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
25.05.2017 19:34:01
CHP'li muhalif diyor ki;

CHP zihniyeti her yerde aynı. Ben bir CHP'liyim ama adam şehire yatırım yapıyor siz hala köstek peşindesiniz. İşiniz gücünüz eleştirmek. Hem ilçe için önemli su diyorsun, hem de zamanlamanın yanlış olduğunu açıklıyorsun. Sahi Sertan Ocakçı bey. Siz nasıl Atatürk'ün partisine ilçe başkanı oldunuz?
22.05.2017 21:52:20
Atıf şeşu diyor ki;

Chp değil mi her yerde aynı. Her şeye muhalefet.
22.05.2017 17:36:29
ali diyor ki;

Ya arkadas senin baskanin doneminde yasayan adam bustu dikilmedimi anitin yanina,festivallerde anit dibine cadir kurup demlenenler kimlerdi ? Birakin bu işleri...




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.199

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri