(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DOLU DOLU 3 GÜN…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Erdemir Teknikerler Derneği’nce düzenlenen ‘Trakya Gezisi’nin dolu dolu geçtiği bildirildi.
Dernek Başkanı Gürkan Çaylı, aynı gezide yer alan Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’a yaptığı açıklamada, Çanakkale’den başladıkları 3 günlük geziyi Edirne’nin ardından Tekirdağ’da tamamladıklarını söyledi.
Gezinin ikinci günü geçtikleri Edirne’de, profesyonel turist rehberi Pınar Büyükkarış tarafından ilin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı bulduklarını anlatan Çaylı, şöyle dedi:
“Burada ilk olarak Osmanlı Padişahı 2. Selim tarafından Mimar Sinan’a yaptırdığı ‘Selimiye Camii’sini gezdik, rehberimiz Büyükkarış’tan detaylı bilgiler aldık. Burada kılınan öğle namazı sonrası bölgeye has bazı ürünlerin tanıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra ise Türkiye ile Yunanistan sınırında yer alan sınır kapılarından Pazarkule Gümrük Kapısı’na giderek, iki ülke sınırında yaşananları gördük.
Aralarında Tarihi Kırkpınar Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi, uzun yıllar hastane ve külliye olarak kullanılan tıp medresesindeki eserleri görme ve tanıma imkanımız oldu. Bölgeye has yiyecekleri de tatma imkanı bulduğumuz Edirne gezimizde bize yardımcı olan rehberimiz Sayın Büyükkarış’a, teşekkür ediyoruz.”

TEKİRDAĞ’DA HOŞ VAKİTLER
Çaylı, gezi programında olan ancak zaman ve koşullar açısından Kırklareli yerine Tekirdağ gezisinin kabul gördüğünü anlatarak, şunları söyledi.
Bu ilimizde ise geziye katılanlar zamanlarını daha çok alışveriş yaparak geçirdi. İlin Muratlı İlçesinde, bir süre konaklayarak çay içen Erdemir Teknikerler gezi grubu, daha sonra geçilen Tekirdağ’da gezme imkanı buldu. Dönüş yolunda ise Marmara Ereğli’sine uğrayarak, kısa süre dinlenen konuklarımızla birlikte Ereğli’ye dönüşümüz gerçekleşti. İlerleyen süreçlerde dernek olarak bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz.
Derneğimiz tarafından organize edilen bu gezimize katkı sağlayan Erdemir’e, Türk Metal Sendikası Şubesine, dernek yönetimimize, üyelerimize, gezimize katılan konuklarımıza, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Kapan’a teşekkür ediyoruz. Ve elbette önemli bir teşekkürü de, 3 gün boyunca bizi şehirlerde gezdiren kaptanımız İsmail Kasapoğlu’na etmeyi ihmal etmiyoruz.”

ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=35127




Bu sayfayı yazdır

22.05.2017 11:55:59

Bu haber 2295 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
24.05.2017 18:25:26
FİKRİ KAPAN diyor ki;

Evet Erol, yılların özlemiymiş, gidince daha çok anladım...
23.05.2017 13:22:57
Erol Günes diyor ki;

Muratliya ugramakla,da büyük eksikligi tamamlamissiniz




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.032

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri