(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇANAKKALE’DELER…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Erdemir Teknikerler Derneği tarafından Trakya gezisi düzenlendiği bildirildi. Dernek başkanı Gürkan Çaylı, Hakimiyet’e açıklamasında 3 günlük gezinin Trakya bölgesindeki 3 ili kapsadığını söyledi. Çaylı, her yıl çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini, bunlar arasında tarihi ve turistik gezilere yer verdiğini belirterek şöyle dedi:

“Bu kez de çoğunluğu üyelerimiz ve ailelerinden oluşan Erdemir çalışanları ile Çanakkale, Edirne ve Kırklareli’ni kapsayan gezi düzenledik. Aslında, önceki yılarda Çanakkale gezisi düzenlemiştik. Ancak bugün kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla böyle bir gezide Kurtuluş Savaşı ve kurulan Cumhuriyet’te büyük yeri olan Çanakkale’nin tekrar olmasını özellikle istedik. Bu kapsamda bugün, Çanakkale’ye geldik. Gelibolu Yarım Adası Tarihi Parkı Alan Klavuzu Ali Can Tapkan rehberliğinde Çanakkale’de yaşanan o müthiş anıları, hatıraları bir kez daha dinleyerek adeta yaşadık. Sayın Tapkan’a verdiği bilgilerden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Bugün Çanakkale’de konakladıktan sonra yarın Edirne ardından ise Kırklareli gezimizle ziyaretimizi tamamlayıp Ereğli’ye döneceğiz.”

Etkinliğe Erdemir Teknikerler Derneği’nin bazı yönetim kulu üyeleri ile Hakimiyet Yayın Gurubu Sahibi Fikri Kapan ile Yazı İşleri Müdürü eşi Zeliha Fatma Kapan’da katıldı.




Bu sayfayı yazdır

19.05.2017 17:49:20

Bu haber 2161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.088.844

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
197 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
542 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1461 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri