(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER BİRİ AYRI DUYGULARLA...

BÖLGE

Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu mesajında, annelerin, aile hayatının birleştirici unsuru olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır.”

TURPCU’NUN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, annelerin, ‘karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi’ olduğunu savunduğu açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Bizleri hesapsız bir fedakarlıkla büyüten, bugünümüzü ve geleceğimizi inşa eden annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Sevgi bağlarını, belirli günlere sığdırmanın anlamlı olmadığının farkında olarak annelerimize verilen değeri her zaman hissettirebilmeliyiz. Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa eden ve edecek olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimizdir. Annelerin gözünün yaşlı olduğu bir ülkede aydınlık bir gelecek kurmak mümkün değildir. Ülkemizin, annelerin gülen yüzüyle aydınlandığı;  umut ve mutluluğa sahip olduğu güzel bir gelecek temenni ediyorum. Annesini kaybetmiş vatandaşlarımıza ve evladını kaybetmiş annelerimize bir kez sabır diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

DEMİRTAŞ’IN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da, anneler gününün içten dileklerle kutladığı mesajında şunları kaydetti:
“Anneler sınırsız fedakarlığın, koşulsuz sevginin ve hoşgörünün simgesidir. Annelik; vicdan, merhamet ve özveri demektir. Anneler, yaşamımızda yol göstericimiz, bizi hayata hazırlayan en değerli varlıklarımızdır.
Toplumsal yaşamın temeli annelerdir. Ülkede yaşanan her sıkıntı ve zorluğun doğrudan etkilediği kişilerdir anneler. Bu nedenle de azmin, çalışmanın ve zaferin de mimarlarıdır.
Hayatın her alanında bin bir zorluk karşısında, büyük fedakarlıklarla direnen, çocuklarını her koşulda koruyan, onları hayata hazırlayan, daha huzurlu ve mutlu bir toplumun, yaşanabilir bir dünyanın teminatı  olan bütün annelerin, anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım.”

UYSAL’IN MESAJI
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise “Sabır, fedakarlık, koruyuculuk, kollayıcılık, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın yapı taşlarıdır” sözleriyle başladığı mesajında şöyle dedi:
“Anne, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesidir. Değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlığımızdır. Onların değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bir görevdir. Yüklendiğimiz sorumlulukları ve görevleri ifa ederken, annelerin hayır dualarının, en önemli kaynaklarımızdan biri olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz.
Bu vesileyle, tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum.”

DEMİRCİ’NİN AÇIKLAMASI
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Dünyadaki en değerli varlıklarımız annelerimizdir. Biz daha dünyaya gelmeden annelerimizin sıcaklıklarını, şefkatlerini ve sevgilerini hissederiz. Karşılıksız tek sevgi annelerin çocuklarına duyduğu sevgidir. Annelerimiz; sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolüdür. Onların şefkati, sevgileri ve tecrübeleri geleceğimize ışık tutar. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimize, yılın sadece bir gününde değil, daima sevgi, saygı ve minnet duygularımızı göstermeliyiz. Çünkü annelerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olmak, emeklerinin, sevgilerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli görevidir. 
Başta maden işçilerimizin ve şehit madencilerimizin anneleri olmak üzere, şefkat ve sevgiyle dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin ellerinden öpüyor, Anneler Gününü saygı, sevgi ve minnet duygularıyla kutluyoruz.”

KUTLADILAR
Bu arada, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, yayınladıkları mesajlarla Anneler Günü’nü kutladılar.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak, Anneler Günü’nü kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

14.05.2017 12:45:04

Bu haber 1066 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.357

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
420 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri