(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR’E BİR ÖDÜL DAHA

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (Erdemir), “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” ödülü verildiği bildirildi.
Erdemir Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi olan OYAK Maden ve Metalürji Grubu şirketlerinden Erdemir, Capital Dergisi’nin “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında demir-çelik sektörünün lideri seçildi.
Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Ödülü’nü almanın Türkiye ekonomisi için değer yaratma vizyonları doğrultusunda kendileri için büyük bir mutluluk olduğunun belirtti. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen törende Erdemir adına ödülü alan Genel Müdür Orhan, ayrıca, başarıya giden bu yolda sektörü ve kurumları çeşitli açılardan değerlendiren bu tarz ödüllerin Erdemir için motive edici olduğunu ifade etti.

12 BİN KİŞİ…
Açıklamada ayrıca, Erdemir’in, bünyesindeki şirketler ile birlikte 2016 yılında 9,4 milyon ton sıvı çelik ürettiği, ihracatta da önemli başarılara imza attığı belirtildi.
Erdemir’in, 2016 yılında toplam 42 ülkeye ihracat yaptığı, bünyesindeki şirketlerde 12 binin üzerinde kişiyi istihdam ettiği vurgulandı.
Türkiye’nin en beğenilen şirketleri ödülü kriterleri arasında ise kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme, çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, güvenilir şirket olma, ürün veya hizmet kalitesi, çalışanına sunduğu sosyal haklar ve ücret politikası ve bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımları ile katkısının yer aldığı ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

13.05.2017 09:50:32

Bu haber 1537 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.679

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri