(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ"

ALAPLI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, göreve geçildiği 2014’den itibaren, ilçeye kapalı spor salonu yapılması yönünde çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Tekin, Alaplı belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısında kabul edilen gündem maddesi doğrultusunda, ilçede yapılması düşünülen Kapalı Spor Salonu’nu için yer tahsis edebileceklerini belirtti.

Bugüne kadar kapalı spor salonu yapılması yönünde kendilerine her hangi bir önerge ve talep gelmediğini anlatan Tekin, şunları kaydetti:

“Kapalı Spor Salonu için önerge veren Belediye Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Verdiğim sözün arkasındayım. Alaplı Kapalı Spor Salonuyla ilgili ilk defa bir resmi yazı sizin bu verdiğiniz önergeyle Belediyemize geldi. Bundan önce Kapalı Spor Salonuyla ilgili Belediyemize gelmiş hiçbir resmi yazı yok. Biz bu önergeyi kabul ettik. Alaplı Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonuyla ilgili İmar Komisyonu’ndaki arkadaşlarımız bir çalışma yaptı. Gençlik Merkezi Alaplı gündemine ilk girdiğinde gerekli alan yaklaşık 800 metrekare gibi bir alandı. Bizim şu anda tahsis ettiğimiz alan bundan daha fazla. Tahsis edilenin dışında 6300 metrekare gibi bir yerimiz var. Kapalı Spor Salonu ile ilgili bir talep gelmesi durumunda bu 6300 metrekare alanı da vermeye hazır olduğumuz İmar Komisyonu raporunda var. Yeter ki, Alaplı’ya bir şey yapılsın.

AK Parti İlçe Başkanı sanki Kapalı Spor Salonu için yer tahsisi talebinde bulunulmuş gibi bir açıklama yaparak, kamuoyunu da yanıltmak istemiştir. Biz bu açıklamaya bile cevap vermedik. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu sürekli söyledik ve söylemeye de devam ediyoruz. Biz yine sözümüzün arkasındayız, ilçemize yapılacak hizmetleri hiçbir zaman engellemeyiz ve yapılacak her hizmetin yanında oluruz. Ama şunu da ifade etmek istiyorum; Alaplı Belediyesi’nin hovardaca harcayacak yeri de yoktur. Hiç kimse bizden Alaplı Belediyesi’nin kaynaklarını hovardaca kullanmasını beklemesin. Hepimizin Alaplı Belediyesi’nin haklarını korumak zorundayız.”

Meclis’ten havale edildiği komisyonca kabul edilen Gençlik Merkezi Spor Tesis alanı ve Kapalı Spor Salonunun bulunduğu alanın bir bütün olarak Alaplı Belediyesi’ne tahsis edilmesi şartıyla 113 ada 3 numaralı parselin Gençlik Merkezi Spor Tesis Alanı ve Kapalı Spor Salonu’ olarak tahsis edilmesine, Kapalı Spor Salonu bakımından ilerleyen aşamada ödenek çıkması ve 113 ada 3 numaralı parseldeki alanın yetmemesi halinde komşu parselde bulunan 113 ada 2 parselden yeteri kadar olan kısmın veya ihtiyaç halinde tamamının tahsis edilmesini içeren Komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi.




Bu sayfayı yazdır

11.05.2017 12:57:53

Bu haber 1347 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 39 kişi online
Toplam ziyaret : 76.022.125

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
805 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
415 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1433 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri