(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYE VE ÜNİVERSİTE EL ELE VERDİ…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, belediye ve üniversite işbirliğince çocukları eğlendirici etkinlik yapıldığı bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Soğanlı Yörük ve Ali Veli Güzel İlköğretim okullarını kapsayan iki ayrı projeyi, hayata geçirdiler.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan etkinlikte, Atatürk Kültür Merkezi Vedat Can Sergi Salonu’nda yüzleri boyanan çocuklar, mumyalama, pinpon topu taşıma, mandal takma, elma yeme, top üfleme, yelek giydirme oyunu, şişe devirme yarışı, puzzle ve balon patlatma yarışı gibi oyunları oynayarak eğlendiler.
Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç.Dr. Ezgi Taylan Koparan, gazetecilere açıklamasında, amaçlarının çocukları eğlendirirken öğretmek olduğunu söyledi. Öğrenciler arasında kardeşlik bağı kurmayı da hedeflediklerini belirten Koparan, “işbirliğine teşvik etmek, arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve çocuklara farklı deneyimler kazandırarak sundukları imkanlarla hayal gücünü oluşturmak istedik” dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, üniversite öğrencilerinin çocuklara yönelik tüm projelerine belediye olarak gerekli desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Projeleri, öğrenciler Hazal Demir, Elvan Karakaş, Ayşe Nazlı Anas, Aslıhan Ergün, Hakkı Öztürk, Mustafa Özmen, Özge Yalçın, Rabia Sarı, Sema Alper, İsmail Yıldız, Melike Nur Şafak, İbrahim Alparslan, Ali İhsan Kıyar ve Zeynep Erol, Sevda Tosun, Merve Bektaş, Berrak Gündoğdu, Melek Hot, Neslihan Binici, Gamze Öngüç, Aynur Boz ve Kader Tekin’in hazırladıkları kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

5.05.2017 12:56:36

Bu haber 2075 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.018.536

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
802 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri