(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ELMATEPE YOLU AÇILACAK MI?

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, şehit Jandarma Komando Er Kenan Döngel’in isminin,  doğduğu Köseler mahallesindeki Yıldız Sokağa verildiği bildirildi.
Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı Olağan toplantısın ilk oturumu Hüseyin Uysal Başkanlığında gerçekleştirildi.
Gündem dışı konuşmasında, Halkoylaması’nın başarı ile sonuçlandığını söyleyen Uysal, geçtiğimiz hafta ilçe meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 18 kişinin ise yaralandığı kazadan duyduğu üzüntüyü yineledi.   

ALINAN KARLAR
Yapılan yoklamanın ardından geçilen oturumun resmi bölümünde, 15 madde görüşüldü. Maddelerin en dikkat çekenlerinde ise mülkiyet hakkı belediyede bulunan Kıyıcak mahallesi Plajlar caddesinde ki taşınmazın, Yaşlılar ve Gençler Dinlenme Evi’nin şubesi olarak çalıştırılmasına oybirliği ile karar verildi.
Kayseri’deki bombalı terör saldırısında vatan toprağına düşen şehit Jandarma Komando Er Kenan Döngel’in ismi, Köseler mahallesindeki Yıldız kokağa verildi.
Belediye İtfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere daha çok Jet Ski olarak bilinen 2 adet deniz aracı alınması maddesi, incelenmek üzere Hukuk İşleri Komisyonu’na havale edildi.
Görüşülen ‘Özel Halk Otobüslerinin engelli erişimine uygun hale getirilmesi için araç kapasitelerinin belirlenmesinin konusu’ da yine incelenmek üzere Hukuk İşleri Komisyonu’na havale edildi.
Öte yandan, Meclis’e üç madde halinde gelen şahısların imar tadilat taleplerine ait komisyon raporları, CHP’li üyelerin ‘red’ oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

GÜNDEM DIŞI KONUŞTU: “ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
Uysal, oturum sonunda, salonda bulunan bazı muhtarlar ile Çilek Halk Otobüsü Kooperatifi yöneticilerine yaptığı ‘diğer gündem dışı’ konuşmasında, ilçede yaşanan trafik sorununa çözüm bulacaklarını söyledi. Bunun için bilimsel çalışma yürüttüklerini anlatan Uysal, şu sözlerle konuştu:
“Bilimsel bir çalışma yapıp, kent içi ulaşım sorununu çözeceğiz. Bunu taksiciler, halk otobüsleri ile birlikte en büyük sorun olan ulaşım sorununu birlikte çözeceğiz.
Elmatepe ve Kışla mahallesinin sorunlarını da çözüyoruz. Merak etmeyin, bir-iki ay içinde çözeceğiz.
Sakindere’de rekreasyon projemiz en güzel şekilde devam edecek. Orada bir aracın zor geçtiği yol da yedi metrelik yol haline gelecek. Sakindere’nin hem pazaryerine inen alan hem yukarı devam eden dar alan yedi metre, yaya yolu olacak şekilde düzenlenecek.
Üniversite konusunda da adımlarımız devam ediyor. Hiç merak etmeyin.”

 




Bu sayfayı yazdır

3.05.2017 12:27:42

Bu haber 2358 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
04.05.2017 18:27:42
Sedat can diyor ki;

Elmatepe mahallesi sizin bu yalanlarınıza inanıyor her seçimde AKP birinci oluyor. mahallenin kenarına istinat duvarı çek sayın başkan bu millet yinede sana oy verir .
04.05.2017 13:05:56
Bülent diyor ki;

9.kez elma tepenin yolunu açmaya soz veren başkan inşallah yasiyarak gorecez acacakmi?? 2 ay icinde
03.05.2017 14:10:57
Hava yadigar diyor ki;

Hadibakalim insaallah inalli yada degisiklik yapilir






Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 75.742.955

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
400 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri