(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRKİYE TAMAM SIRADA DÜNYA VAR..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesini temsilen Kırşehir’de gerçekleştirilen Okullararası Gençler Türkiye Futbol Turnuvası’na katılan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi kız futbol takımının, şampiyon oldukları bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen organizasyonda başarı elde ederek üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonu olan takım kafilesi, önceki gün ilçeye döndü. Bugün ise davul ve zurna ile okul bahçesinde karşılanan sporculara ‘hoş geldin’ töreni yapıldı.

KORKMAZ, TEBRİK ETTİ
Sporcuları karşımaya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, kafileyi tebrik etmesinin ardından gazetecilere açıklamasında,  böyle bir başarıyı Ereğli’ye ve okullarına kazandırdıklarından dolayı teşekkür etti. Başarının süreceğine inandığını belirten Korkmaz, “Dünya Şampiyonasından da derece ile döneceğinize inanıyorum. Sizle ne kadar iftihar etsek azdır. Akademik anlamda olduğu kadar kültürel ve sosyal anlamda da ilçemizi başarıyla temsil ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”
Takım antrenörü Beden Eğitim Öğretmeni Erkan Kılıçarslan da duygularını paylaşarak, şu sözlerle konuştu:
“Geçtiğimiz sene gittiğimiz Avrupa Şampiyonası’nın akabinde Dünya Şampiyonası’na giden ilk takım olacağız. Bu sene çok daha zor şartlar olmasına rağmen yeniden Türkiye Şampiyonu olduk. Bize çok destek olan insanlar oldu. Bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tabi bu bizim başarımız değil okulumuzun başarısı, okulumuzun her bir ferdinin başarısı. Ayrıca bugün bizi buraya kadar desteklemeye gelen Milli Eğitim Müdürümüze, Geçlik Spor Müdürümüze, şube müdürlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Dünya Şampiyonası’nda da ülkemizi en güzel şekilde temsil edip başarımızı taçlandırmak istiyoruz.”

KAPTAN İNANIYOR
Takım kaptanı Rabia Civan ise turnuva maçlarını değerlendirerek, “Türkiye’yi ikinci kez yurt dışında temsil etmeyi çok arzu ettiklerini ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “umarım bundan sonrası bizim için çok daha güzel olur. Kendimizden şüphemiz yok, çok daha güzel çalışacağız ve oradan da başarı ile döneceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından şampiyon sporcular, bir süre daha öğretmenleri ve arkadaşları ile davul zurna eşliğinde eğlendiler. Tören şampiyonluk kupasıyla çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONASI VAR
Öte yandan, Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı 20-29 Mayıs tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenecek Dünya Okullararası kız futbol şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

 




Bu sayfayı yazdır

25.04.2017 17:34:49

Bu haber 4325 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 35 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.814

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri