(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

1 MAYIS ÇALIŞMALARI HIZLANDI

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci başkanlığında toplandığı bildirildi.
GMİS’ten yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nün, emeğin başkenti Zonguldak’a yakışır bir şekilde kutlanabilmesi için meslek odalarından sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilere kadar geniş bir katılım sağlanması için çalışmalara hız verildiği belirtildi.
Hazırlıklar kapsamında 27 Nisan 2017 Perşembe günü yapılması planlanan toplantıya tüm örgütler davet edilerek görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.
İlçeler ve çevre illerden en geniş katılımın sağlanması amaçlanarak, düzenlenecek miting için sanatçı arayışına gidildiği kaydedildi. Pankart, billboard, afiş, el ilanları ve anonslarla katılımın arttırılmasının planlandığı vurgulandı.

-KATILIM-
Toplantıya Tertip Komitesi Başkanı GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, Tes-İş Şube Başkanı Ahmet Hasanefendioğlu, Belediye-İş Şube Başkan Yardımcısı Osman Karataş,  Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, KESK Dönem Sözcüsü Erkut Alaca, ADD Şube Yöneticisi Nurullah Özkan, Eğitim-Sen Şube Başkanı Orhan Yılmaz katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

25.04.2017 09:48:20

Bu haber 839 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.387

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri