(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞİL İL OLSUN… ALAPLI’DA DAHA ÇOK BANK KONULSUN!

EREĞLİ/ALAPLI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde, belediye makam koltuklarına çocukların oturdukları bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğu Elanur Mağul’a devretti. Kepez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elenur’un başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk isteği Ereğli’nin il olması oldu. Minik öğrenci, “Ereğli, nüfus ve gelişmişlik olarak Zonguldak’tan büyük. Büyüklerimizden de duyuyoruz, dışarıda Ereğli il olacak diye söylentiler dolaşıyor. Kdz. Ereğli’nin İl olmasını istiyorum. Bunun için ne yapmalıyız?” diye konuştu.
Mağul, ayrıca okul bahçelerinin çocukların oynayabileceği ve düştüklerinde ise yaralanmamaları için yeniden düzenlenerek çimlendirilmesini, tüm mahallerle de spor salonu veya spor yapabileceği aletlerin olmasını istedi.
Uysal’da, genç başkan Elanur’a ilgili birimlere talimat vermesi yönünde yardımcı olarak; “Şahsında yarınlarımız olan siz gençlerin bayramını kutluyorum. Çocuk ve gençlik meclislerimizle siz gençlerimizin yönetimde söz sahibi olmaları için çaba gösteriyoruz” dedi.

BANKLAR… BAŞIBOŞ KÖPEKLER…
Alaplı Belediye Başkanlığı makamına ise Karşıyaka İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Afra Satan oturdu. Koltuğunu Eylül Afra Satan’a teslim eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sembolik başkanın talimatlarını dinleyerek not aldırdı.
Satan, ilk olarak okulunun bahçesine 20 adet bank konulmasını istedi.  Başıboş köpeklerle ilgili de çözüm bulunmasını isteyen minik başkan, okuluna bir kutu da silinmez boya istedi. Tekin ise bugünün çocuklarının yarın bu makamların yeni sahipleri olacağını ifade ederek şöyle dedi:
“Zaten, okullarımıza elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sizin isteklerinizi de azami oranda yerine getirmeye çalışacağız.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilin. Geleceğimiz sizlersiniz ve sizlerden beklentilerimiz büyük. İnşallah, bir gün bu görevlere geldiğinizde başarılı çalışmalar yapacaksınız ve ülkemize hizmet edeceksiniz.”




Bu sayfayı yazdır

21.04.2017 16:39:04

Bu haber 1607 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.089

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri