(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇATUROĞLU: BAKAN TALİMAT VERDİANKARA

ANKARA

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ankara'daki makamında ziyaret ettiği Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ ile Zonguldak’ın eğitim yatırımlarını görüştüğünü bildirdi.
Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, Bakan Yılmaz'dan, Karadeniz Ereğli’ye Spor Lisesi, Alaplı’ya da Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Proje İmam Hatip Lisesi talep ettiğini belirtti.
Talepleri doğrultusunda, Bakan Yılmaz’ın da bazı talimatlar verdiğini anlatan Çatunoğlu, şunları kaydetti:

“Ziyaretimizde Sayın Bakanımız ile Zonguldak İlimizin 2017 Yılı Eğitim Yatırım Programını görüştük ve Alaplı’ya Fen ve Sosyal Bilimler Ağırlıklı Proje İmam Hatip Lisesi, Ereğli’ye de Spor Lisesinin 2017 Yılı Ek Yatırım programına alınmasını talep ettim. Sayın Bakanımızda yakından ilgileneceğini belirttiler ve ilgililere gerekli talimatlarını verdiler. Bizde konuyu yakından takip edeceğiz.
Ziyaretimiz sırasında Mili Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’ı ziyarete gelen Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas İl Başkanımız ile de sohbet ettik. İlimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a teşekkür ediyorum.”

 

 




Bu sayfayı yazdır

21.04.2017 11:48:26

Bu haber 1652 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
22.04.2017 08:47:15
demir diyor ki;

hani eski hastanenin oraya butik hastane yapılcaktı ve üniversitede yağılcaktı hepsı yalan oldu herhalde kışla kamyon garajınada hastane olcaktı lafta deveyi pire pireyide deve yapıyonuz sonuc olarak sıfır sadece lafta herşey halen tersaneler acılacak dogrumu ama daha calışma yok BURDAN AKP Lİ VEKİLLERİME SESLENIYORUM VERİLEN SÖZLER TUTULMUYORRR OY ZAMANI GELİNCE HERŞEY YAPILIYOR EDİLİYOR AMA SECİM ZAMANI BİTTİ NE GELEN VAR NE GİDEN VAR EVET BİZİM BAZI İNSANLARIMIZ NEDESEK İNANIYOR BELKİ YAPAR DİYE AMA MAHLESEF HEP KANDIRILIYOR ALAPLILI OLARAK EREGLİDE YAŞIYORUM AMA 2019 SECİMLERİNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE OY VERMİYECEM SİZE BUKADAR KANDIRDIKLARINIZA SAYIN LÜTFEN İŞ LAZIM AŞ LAZIM BOŞ LAFLARA KARNIMIZ TOK BİZİM




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.642

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri