(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇATUROĞLU: YÜZDE 50 ARTI BİR BİZE YETİYOR ASLINDA

EREĞLİ/ALAPLI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun, halkoylaması sonucunda sandıktan evet oyu çıkmasını kutlayanlara, ‘selamlama konuşması’ yaptığı bildirildi.  
Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nda yaptığı konuşmada, beklediklerinin üzerinde bir oy aldıklarını, Türkiye’nin ise büyük bir zafer kazandığını söyledi. Referandum süresince ‘hayır’ sözcüğü kullanamamanın sıkıntısını yaşadığını ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

BEKLENTİNİN ÜZERİNDE OY
“Türk milletine, gönül coğrafyalarımıza ve tüm dünya mazlumlarına bu zaferimiz hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yaklaşık 60 gündür meydanlardayız, bazen psikolojik olarak hayırlı olsun derken sıkıntılar oldu. Şimdi kana, kana helalinden hayırlı olsun, hayırlı olsun. Hiç kimse sıkıntıya kapılmasın bu net bir galibiyettir. Yüzde 50 artı bir bize yetiyor aslında. Ama biz çıtayı yükselttik. Helal olsun milletimize ki beklentilerimizin üzerinde oy vererek cumhurbaşkanlığı sistemini kabul ettiler. Artık bundan sonra koalisyon, paylaşım, milletvekilliği pazarlıkları, aciz ve güçsüz hükümetlere sizler evet diyerek son dediniz. 
Sizi tebrik ediyorum sağ olun, var olun. 60 gündür hep beraber çok çalıştık, ilçe başkanımız, belediye başkanlarımız, belde başkanlarımız, il ve belediye meclisi üyelerimiz, yöneticilerimiz, kadın kolları, gençlik kolları, köy ve mahalle başkanlarımız, gönüldaşlarımız hep beraber destan yazdık. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.”

ALAPLI’DA DA KONUŞTU
Çaturoğlu, buradan ayrılarak Alaplı İlçesi Seçim Bürosu’na giderek, teşkilatını tebrik etti. Bundan sonraki süreçte güçlü bir irade ile daha hızlı karar alınacağını öne sürerek şu sözlerle konuştu:
“İnşallah ekonomide, hem de terörle mücadelede hem de uluslar arası ilişkilerde ülkemizi çok daha iyi günler bekliyor, hepinizden Allah razı olsun. Ülkemizin ve Zonguldak’ımız sonuçlarını yakinen takip ediyoruz.  Bütün ilçelerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ama Alaplı’yı bilhassa özellikle tebrik ediyorum çünkü Zonguldak’ta birinciliği bir defa daha göğüsledi. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.”




Bu sayfayı yazdır

17.04.2017 10:27:44

Bu haber 1572 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.034.915

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri