(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TANITIM BÖYLE OLUR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Yaşadığım Şehri Seviyorum” (I Love My Town) sloganı ile Batı Karadeniz’i anlatan fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Karadeniz Ereğli Hatice Erdem Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz İlk Oklu Müdürlüklerinin ortak yürüttükleri proje kapsamında Atatürk Kültür Merkezi Osman Siral Sergi Salonu’ndaki açılışta saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu açılışta yaptığı konuşmada, yapılan konuşmalardan ve gördüklerinden, ortaya güzel bir sergi çıktığını anladığını söyledi.

TÜRKÇE’SİNİ DE YAZIN!
Açılışın ardından içeriye girildiğinde bunu daha iyi şekilde göreceğini belirten Madenoğlu, şöyle dedi:
“Burada İngilizce yazılı ‘I Love My Town’’un Türkçesi olan ‘Yaşadığım Şehri Seviyorum”u da görmek istiyorum. Hem de en üste yazalım. Başta böyle kabiliyetli çocukları olan velilerimizle birlikte bütün projede yer alan öğretmen arkadaşlarımı, okullarımızın müdürlerini, idarecilerini, emeği geçenleri kutluyorum. Böyle güzellikleri paylaşmak lazım. Acıları da paylaşmak lazım. Acılar paylaşınca azalır, sevinç ve mutluluklar paylaşılınca artar. Öyle zannediyorum ki, bu güzelliği paylaşan bütün ilgililerin ve davetlilerin mutlulukları artmıştır.”

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da, Böyle bir projede Ereğli’nin yer almasından memnunluk duyduklarını ifade ederek, “İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak bu tür projelere desteğimiz artarak devam edecektir. Öğrenci ve öğretmenlerimizin bilgi ve beceri düzeylerini artırdığına inandığımız ulusal ve uluslar arası projelerde ilçemiz oldukça iyi bir yerdedir” dedi.

PROJEYİ ANLATTI
Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Hüseyin Arslan ise 28’i yabancı, 7’si Türk olmak üzere 35 ortaklı projenin her safhasında emeği geçenlere teşekkür ederken, sergide yer alan fotoğraflarla  Karadeniz Ereğli’nin anlatılmaya çalışıldığını kaydetti.

KATILIM YÜKSEKTİ
Kaymakam Madenoğlu’nun, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, ve bazı il milli eğitim şube müdürlerinin katılımıyla açılış kurdelesini kestiği sergi gezildi, davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Açılış öncesinde Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu Zonguldak Kız Yöresel Halk Oyunları ekibi çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterisi sundu.

Toplam 63 eserin yer aldığı, yöresel farklılıkların canlandırıldığı sergi açılışına, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, bazı okulların yöneticileri, öğretmenler, iki okul öğrencileri ile veliler katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

7.04.2017 14:32:45

Bu haber 4608 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.067

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri