(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK 16 TAMAM, SIRADA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen Tek Devreli Lig 3 Bant Bilardo Turnuvasında, gruplarında ilk 8’er sporcunun belirlendiği bildirildi.

Turnuva Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“Ereylin Alışveriş Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda toplam 32 sporcunun katıldığı lig maçlarında A grubunda İbrahim Ayaz, Ersin Aktaş, Orkan Basmaz, Muhammet Köktürk, Serkan Fitöz, Cüneyt Solukçu, Tahir Yurtoğlu ile Osman Ersöyleyen’in yer aldı. B grubunda ise Mehmet Göktekin, Deniz Yücesan, Burak Yaman, Hanefi Çağ, Canbirk Çömeten, Ersay Gönüllü, Fatih Atabey ile Murat Mollaoğlu, grup karşılaşmalarında oynamaya hak kazandı.

LİG DEVAM EDİYOR

Yurtoğlu, gruplarda yer alan sporcuların, lig karşılaşmalarına devam edeceklerini de anlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“A ve B grubundaki sporcularımızın çapraz eşleşme yöntemi ile eşleşmeleri şöyle oldu: İbrahim Ayaz-Murat mollaoğlu, Hanefi Çağ-Muhammet Köktürk, Orkan Basmaz-Ersay Gönüllü, Deniz Yücesan-Tahir Yurtoğlu, Mehmet Göktekin-Osman Ersöyleyen, Cüneyt Solukçu-Canberk Çömeten, Burak Yaman-Serkan Fitöz, Ersin Aktaş-Fatih Atabey

Lig karşılaşmaları 13 Nisan Perşembe gününden itibaren oynanmaya başlayacak.”

HEDEF OSMANLI ÇİLEĞİE ŞENLİKLERİ

Gruplar akalan 16 sporcunun, aynı zamanda 19-21 Mayıs tarihlerinde Ereğli Belediyesince düzenlenecek olan “Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri”nde, çeşitli illerden gelecek 16 bilardocunun da yer alacağı 3 bant bilardo turnuvasına katılmaya hak kazandıklarını hatırlatan Turnuva Organizasyon Komitesi başkanı Tahir Yurtoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ereğli Belediyemizin desteği ile organize ettiğimiz turnuvamızda, çeşitli illerden üst düzeyde sporcular yer alacak. Bu sayede, Ereğli’deki bilardo kalitesi daha da artmış olacak. Asıl amacımız, ülke genelinde en iyi bilardocuların da yer aldığı 3 Bant Türkiye Şampiyonası’nı Ereğlimizde yapmak.

Turnuvamıza ve bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a ve ekibine teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

6.04.2017 18:20:35

Bu haber 2012 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.497

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri