(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NİCE 23 YAŞLARA…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereli ilçesindeki basın kuruluşu Ereğli FM, ‘yeni yaş’ mutluluğu yaşıyor.
1994 yılında seç FM adıyla yayın hayatına başlayıp 1996 yılında bugünkü adını alan ve 1 Nisan 2011 yılında ise yenilenen yönetim ve yayıncı kadrosu ile bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandıran 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM, 23’ncü yayın yılına girdi.
Yönetim Kurulu Başkanlığını Halil Bozkuş’un, Sorumlu Müdürlüğünü İlknur Turt Kanca ve Editör, Radyo programcılığını Gülçin Acaroğlu Demir’in yaptığı radyo, bölgenin en çok dinlenenleri arasında yer alıyor.

BOZKUŞ: KISA SÜREDE ÖNEMLİ MESAFELER ALDIK
Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, ereglifm.com.tr’de yaptığı açıklamada, radyo yayıncılığına yön vermek, müzik yayınları yanı sıra haber bülten ve programları ve gündeme ilişkin söyleşiler, eğitici ve bilgilendirici yayınlar ile kısa sürede önemli mesafeler aldıklarını belirterek şöyle dedi:
“Radyomuz karasal yayın ağı ve internet üzerinden dinlenilebilirlik noktasında çıkış trendini sürdürürken www.ereglifm.com.tr internet adresimizde güncel gelişmelerin takip edildiği bir haber sitesine dönüştürüldü. Ereğli FM, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da radyo yayıncılığına yön vererek, öncü bir rol üstlenmenin bilinciyle yayınlarını sürdürecektir. Bugüne gelmemizde emeği geçen tüm personel ve bu yolda bize güç veren tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyorum.”

KAPAN’A TEŞEKKÜR
Bozkuş ayrıca, 91.7 Frekansından yayın yapan radyonuz Ereğli Fm'de her Salı "Fikri Kapan'la burada konuşalım" programını hazırlayan Gazeteci Fikri Kapan'a da teşekkür etti.

Kapan da, Ereğli FM'in, toplumun her kesimine hitabeden yayıncılık anlayışının benimsendiğini belirterek, "bu imkanları sağlayan Sayın Bozkuş yönetiminde kuruluş personelini kutluyor, daha nice başarılı yayınlar diliyorum" dedi.

Hakimiyet yayın Grubu olarak, Ereğli FM'nin 23. yayın yılına girmesini kutluyoruz...

 




Bu sayfayı yazdır

1.04.2017 10:25:26

Bu haber 1448 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.749

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
399 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri