(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SON ANDA İPTAL!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, MHP İlçe Kongresi’nin ertelendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre bugün, aralarında eski ilçe başkanları ile belediye başkan adayı ve çok sayıda ülkü ocakları üyesinin de bulunduğu kalabalık ile parti binasına gelen eski il başkan yardımcılarından Rahman Demirtürk, mevcut İlçe Başkanı Talat Şeker’in de bulunduğu ortamda düzenlenen basın toplantısı ile adaylığını açıklamıştı.

İL BAŞKANI EREĞLİ’YE GELDİ!

Demirtürk’ün adaylığını, “partide birlik, beraberlik” mesajları ile açıklanmasının ardından son dakika gelişmesi yaşandı.

İlçe Başkanı Şeker, toplantıda oluşan tablo sonrası İl Başkanı Hamdi Ayan’ı Ereğli’ye davet ediyor.

Ayan’ın gelmesiyle birlikte partide yapılan gizli toplantıda, 2 Nisan’da yapılacağı açıklanan kongre, tüzük gereği yönetimin aldığı kararla ileri bir tarihe ertelendi. Karar, İlçe Seçim Kurulu’na iletildi.

GÜÇTEN ÇEKİNDİLER!

İl Başkanı Ayan bilgisinde İlçe Başkanı Şeker’in aldırdığı karar, MHP’liler ve Ülkücüler üzerinde adeta ‘şok’ etkisi yaptı.

Bir çok partili. Sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getirirlerken, “her halde olumsuz hava koşulları ya da çok sıcak olacağı ihtimali üzerine kongre ertelendi” şeklinde esprili yorumlar yer aldı.

İşin gerçek tarafının ise “Demirtürk’ün adaylığını açıklayacağı toplantıya partinin tabanından büyük destek verildiğinin görülmesi, bu şartlarda, mevcut yönetimin kaybedeceği seçimin, İl Başkanlığı kongresine de yansıyacağı” şeklinde yorumlandı.




Bu sayfayı yazdır

31.03.2017 20:20:14

Bu haber 5048 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
01.04.2017 18:10:06
ASIM CAKIR diyor ki;

ANKARA RUZGARI COK SERT ESMIS 17 NISANDAN SONRA RUZGARSIZ BIR HAVADA HAYIRLISI ILE YAPILIR .BAKALIK KIM MILLIYETCI KIM DEGIL O ZAMAN ANLASILIR.ILKELI OLMADAN UKLULU OLUNMIYACAGININ BELGESLINI SEYREDENLER COK OLACAK HAYIRLI 17 NISANLAR
01.04.2017 17:46:05
Turancı diyor ki;

Nereye kadar kaçaçaklar Ereğli de Milliyetçi Hareketi bitirdiler bunlar. Rahman Amca gelecek ama bugün ama yarın Ereğli de küslükler bitecek bu böyle biline istedikleri kadar kaçsınlar kongreden bu iş zaten bitmiştir. Ereğli kimi istediğini açıkça dün gösterdi kimin sevildiği saygı duyulduğu ortaya çıkmıştır.
31.03.2017 23:04:22
gerçek ülkücü diyor ki;

iyi oldu talat başkan görevini hakkıyla yerine getiriyor.Aday olacak herkez önce rengini belli etsin




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.086.015

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri