(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKAN'DAN TALİMAT KESİN..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nce (ZAYBİR) hayata geçirilecek “Bal Beteği Üretim Tesisleri”ne, Ereğli Belediyesi’nin de destek olacağı bildirildi.
ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney, Ören Mahallesi Bozoklar Mevkisindeki Bal Dolum Tesisleri’nde kahvaltıya davet ettiği Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı, taleplerini dile getirdi.
Güney, kahvaltının ardından Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, tesislerin artık ülke genelindeki 81 il birlikleri arasında entegre tesise dönüşen üçüncü tesis olacağını söyledi.
Bir haftalık çalışma sonucu petek üretim tesisinin kurulacağı alanda zemin düzeltme çalışmalarının tamamlandığını anlatan Güney, şöyle dedi:
“Bu alanda 200 metrekare kapalı alan oluşturacağız. Bu tesis içine, arıların kış aylarında beslenebilmeleri sağlayacak olan Fondan Şeker üretme makinesini, petek üretme makinesini ve arıcılarımızın mum eritme makinesini koyacağız.

VALİ KABAN’A TEŞEKKÜR
Yaptığımız bu çalışmalar öncesinde Sayın Valimiz Ali Kaban’a İl Tarım Müdürlüğümüz ile birlikte sunduğumuz projenin sonucu makinelerimizi aldık. Bunun yanında bir adet de hizmet aracı aldık. Camiamız adına Sayın Valimiz Ali Kaban’a, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Çünkü bizi her zaman çok iyi dinledi, çok iyi anladı ve çok çok iyi destekledi. Bu, Zonguldak tarihinde arıcılık sektörüne yapılan en büyük katkıdır.

BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR
Bunun yanında, daha önce tesislerimize gelen Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Uysal da imkanlar nispetinde yardımcı olacağını söylemişti. Bugün de, ziyaretlerinin ardından beton dökülecek alanda yaklaşık 200 metreküp betonun dökülmesi, 200 metre kadar gerekli taş duvar yapılması ile tesislerimizin giriş kapısının yapılması talimatını verdi. Bu, Birliğimize yapılan ciddi bir destektir. Burası, Ereğli Belediyesine yakışır bir çevre düzenlemesi ile farklı renk ve farklı bir yüze kavuşacaktır. Bu desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve daire amirlerine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

KAYMAKAM MADENOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Sayın Kaymakamımızın bugün gelmesi tesadüf değildi. Her köy ziyaretlerine çıktığında, başından beri yaptıklarımızı takip ediyor. Kendisine teşekkür etmek istiyoruz. Çünkü, yağmur, çamur demeden gelerek , işlerde aksaklık olup olmadığını yerinde görüp, inceledi. Hatta işi çok daha iyi biliyor ki, gördüğü eksikleri de bize hatırlatıp, farklı şekilde bizi yönlendirerek, hizmetin daha kaliteli olmasını sağladı. Gerçekten kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz.”

ERDEMİR’DEN İKİNCİ KEZ..!
İlçede, farklı kurum ve kuruluşlardan destekler konusunda sıkıntılar da yaşadıklarını belirten ZAYBİR Başkanı Selahattin Güney, “geçtiğimiz aylarda Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir) ziyaret ederek destek istedik. Ancak destek alamadık. Bunu bir sitem olarak söylemiyorum ama talep olarak yeniliyor. Erdemir, bölge arıcısına yapacağı küçük bir katkı, bölge arıcılığında çok ciddi bir gelir artışına sebep olacaktır. Erdemir idarecilerinden bu küçük yardımı beklediğimizi tekrarlıyorum.”
Güney’in düzenlediği kahvaltıya Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak, Ereğli Özel İdare Şantiye Şefi Kaan Gücer ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

29.03.2017 18:27:24

Bu haber 3152 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.397

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri