(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

'HAYIR'DA HAYIR VARDIR DEDİLER VE...

ALAPLI

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı’da sürdürülen 16 Nisan referandumuna ilişkin ‘hayır’ kampanyası çalışmalarında yer aldı.
Demirtaş, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun Başkanlığında organize edilen ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ile partililerin yer aldığı ziyarette, ilçeye bağlı Aşağıdağ Köyü’ne gidildi.
Demirtaş, kalabalık vatandaş tarafından karşılandığı ziyarette yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak referandumun ülke geleceğini belirleneceğine vurgu yaparken, “bu bir siyasi parti meselesi ve seçimi değil. Ülkenin ve ülke yaşayanlarının geleceği ile ilgili bir referandum. Eğer bu referandumdan evet çıkarsa, demokrasi ciddi darbe alacak, parlamenter sistem ortadan kalkacak. Ülkeyi tek adam rejimine götürecek. Bunların olmaması için sandıkta ‘hayır’ oyu kullanmamız gerekiyor” dedi.

TEKİN: PARLAMENTER SİSTEMDEN YANAYIZ
Alaplı Belediye Başkanı Tekin de,  referandumdan ‘hayır’ çıkması halinde ülkede değişin bir şeyin olmayacağına dikkat çekerek, şunları kaydetti:
Bizler, demokratik parlamenter sistemin devamından yanayız. Cumhuriyet kazanımlarının devamından yanayız, laik ve hukuk üstünlüğünü sağlayan rejimden yanayız. ‘Hayır’ çıkarsa ne değişecek? Başbakan yine başbakanlığını yapacak, Cumhurbaşkanı yine aynı makamda olacak. Meclis de kaldığı yerden devam edecek. O yüzden sizlere güvenimiz sonsuz gelin hep beraber bu oyunu bozalım. Geleceğimizi bir bilinmezliğe sürükleyerek, tek kişinin ellerine teslim etmeyeceğiz."
Tekin, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın gösterdiği ilgiden de son derece memnun ve ümitli olduklarını sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

26.03.2017 21:42:16

Bu haber 2191 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
27.03.2017 09:35:02
selim diyor ki;

TABİKİDE HAYIRRRRRRRRRRRR HAYIRRRRRRRRRRRRR HAYIRRRRRRRRRRRR GELECEGİMİZ İCİN GÜZEL GÜNLER İCİN HAYIRRRRRRRRRRRRR HAYIRRRRRRRRRRRR




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.095.094

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
212 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri