(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYEDEN, ‘ÖZEL İNSANLAR’ İÇİN ÖZEL ETKİNLİK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi’nin katkıları ile ‘2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’ etkenlikleri düzenlendiği bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, ilçedeki Özel Rehabilitasyon Merkezlerinin temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 3’üncü düzenlenecek Engelliler Şenliği’ne yönelik hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Otizm Farkındalık Günü’nde ise Türkiye’de dikkatleri üzerine çekecek etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:
“Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal’ın engellilere yönelik çalışmalarını ve pozitif ayrımcılığını herkes görüyor, herkes biliyor. Sizlerde farkındasınız. 2 Nisan’da yapmayı düşündüğümüz sevgi zinciri ile Ereğli’de yine bir ilki gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Başkanımız adına tüm otizm engellileri aileleriyle ve ilçe halkıyla oluşturacağımız bu zincire davet ediyoruz.
O gün, Ereğli olarak otizme dikkat çekmek adına mavi ışık yakalım. Renkli eller projesi ile ilçemizde yine bir güzelliği başaralım.”
Özel Çocukları ve Velileri Koruma Derneği Başkanı Oya Koç ise, Rehabilitasyon merkezleri dışında, Sosyal Hizmetler Merkezi yetkilileri ve İş Okulu Müdürü Ziya Babal’ında katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, özel çocukların ailelerinin birçok etkinliğe katılmamasından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.
Toplantıda, özel rehabilitasyon merkezlerinin temsilcilerini, Belediye ile yapılacak olan projelere destek vermeye hazır oldukları vurguladılar.




Bu sayfayı yazdır

24.03.2017 16:41:48

Bu haber 1730 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.778

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri